Nakdi ücret desteği ödemeleri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Nakdi ücret desteği ödemeleri ne zaman?
  2. Haziran ayı işkur nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?
  3. Temmuz ayı Iskur nakdi ücret ne zaman yatacak?
  4. Ücretsiz izin ödeneği ne zaman bitecek?
  5. Nakdi ücret desteği Eylül ayında yatacak mı?

Nakdi ücret desteği ödemeleri ne zaman?

Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödenmektedir. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır. Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8'inden itibaren yapılmaktadır.

Haziran ayı işkur nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz'da yapılacağını açıkladı. Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz'da yapacağız.

Temmuz ayı Iskur nakdi ücret ne zaman yatacak?

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri, 9 Temmuz'da vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacaktır. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan vatandaşlarımızın ödemeleri ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

Ücretsiz izin ödeneği ne zaman bitecek?

ÜCRETSİZ İZİN SONA ERİYOR Pandemi ile birlikte İş Kanunu'na eklenen geçici onuncu madde ile getirilen fesih yasağı, daha sonra gelişmelere göre uzatılmış ve son tarih olarak da 30 Haziran 2021 açıklanmıştı.

Nakdi ücret desteği Eylül ayında yatacak mı?

Bakan Selçuk: “Eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği Ödemelerini 8-9 Ekim'de Yapacağız” Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8-9 Ekim'de yapılacağını duyurdu.