Oğlak kadını nasıl bir kadındır?

İçindekiler:

  1. Oğlak kadını nasıl bir kadındır?
  2. Oğlak burcunun uğurlu sayısı nedir?
  3. Oğlak kadını sert midir?
  4. Oğlak burcu neyi sevmez?
  5. Oğlak burcu kadını zor mu?

Oğlak kadını nasıl bir kadındır?

Oğlak kadını genel özellikleri: Güçlü kişilikleri olan oğlak kadınları, bunun farkında olmaktadır. Yüksek hayat enerjileri sayesinde odaklandıkları iş alanında başarı sağlamaktadır. Olumlu ya da olumsuz olarak, uç maceralara atılmayı sevmeyen oğlak kadınları, hayatta en çok gerçek aşkı istemektedir.

Oğlak burcunun uğurlu sayısı nedir?

Burç gurubu; Toprak olan burcun, yönetici gezegeni Satürn'dür. Sevdikleri renkler; Kurşuni, koyu kahve rengi ve nefti yeşil olan oğlak burcunun uğurlu taşları ise Lal, Kırmızı Kuvartz ve Kehribardır. Şans getirdiklerine inandıkları sayıları 8 olup günleri ise Cumartesidir.

Oğlak kadını sert midir?

Oğlak kadını kendine yeten sert görünüşünün aksine sevildiğini, önemsendiğini ve saygı gördüğünü hissetmek ister. Onun yumuşak ve korumalı bir kalbi vardır.

Oğlak burcu neyi sevmez?

Örneğin; laubalilik, oğlak burcunun karakter yapısına uymayacağından oğlak burcu sevmedikleri arasında yer alır. Oğlak burcu abartılı işler içinde bulunmayı sevmez. Bu neden ile büyük organizasyonlar, abartılmış duygular ya da gereğinden fazla önem yüklenen konular oğlak burcu sevmedikleri arasında yer alır.

Oğlak burcu kadını zor mu?

Oğlak burcu kadınları inatçıdır. İlişkilerini genel olarak mantıken sonlandırırlar. Bu tavırlarından ötürü de affetmesi zor bir burçtur.