Arka Sokaklar dizisinden Suat neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar dizisinden Suat neden ayrıldı?
  2. Arka Sokaklar Suat a ne oldu?
  3. Arka Sokaklar'daki Suat öldü mü?
  4. Şevket Çoruh nasıl ünlü oldu?
  5. Arka Sokaklar Metin geri gelecek mi?

Arka Sokaklar dizisinden Suat neden ayrıldı?

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın sezon finalinde Hüsnü Çoban'ın eşi Suat, trafik kazası geçirmişti.

Arka Sokaklar Suat a ne oldu?

Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 12. Sezon 448. yeni bölümünde Suat'ın ölümü başta Çoban Ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğuyor. Suat, polisten kaçan kuyumcu soyguncularının kullandığı araba çarpmış ve ağır yaralanmıştı.

Arka Sokaklar'daki Suat öldü mü?

Usta oyuncu Figen Evren, 2006 yılında başlayıp 447 bölüm boyunca 'Suat' karakterini canlandırdığı fenomen dizi 'Arka Sokaklar'a veda etti. Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun, "Suat Öldü, Şimdi Ne Olacak?" başlıklı yazısı şöyle: ... Neredeyse oyunculuk yaşamını bu diziye verdi.

Şevket Çoruh nasıl ünlü oldu?

Dizide Mesut rolüyle ve sinemada Eğreti Gelin, Usta filmleri ve İnşaat ile Çakallarla Dans gibi film serilerindeki oyunculuğu ile tanındı. Çoruh, tarihinde kendi maddi birikimlerini kullanarak İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı.

Arka Sokaklar Metin geri gelecek mi?

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın oğlu Metin'i canlandıran Furkan Göksel diziye geri dönüyor. ... Furkan Göksel'in geri dönüşünün hikâyede Hüsnü Çoban karakteri için iyi olacağı, çünkü Hüsnü'nün 3 çocuğunun da diziden ayrılması sonucu önemli bir boşluk oluştuğu aktarılıyor.