Hindistan cevizi sütü saç uzatır mı?

İçindekiler:

  1. Hindistan cevizi sütü saç uzatır mı?
  2. Hindistan cevizi sütünün saça faydaları nelerdir?
  3. Hindistan cevizi suyu saça nasıl uygulanır?
  4. Düz saçın bozulmaması için ne yapılmalı?

Hindistan cevizi sütü saç uzatır mı?

Hindistan cevizi sütü, saçları uzatabilmek için en doğru tercihlerden bir tanesi çünkü tamamen doğal ve bunun yanında niasin, folat gibi pek çok vitamin ile dolu ve bu sayede saç derisindeki kan dolaşımını iyileştirebiliyor. İçeriğindeki E vitamini ve yağlar sayesinde hasarla mücadele ediyor, saçı besliyor.

Hindistan cevizi sütünün saça faydaları nelerdir?

Saçları besler Hindistan cevizi sütü, saç foliküllerini besleyen ve saç gelişimini hızlandıran çok çeşitli temel besin maddelerini içerir. Yapmanız gereken tek şey Hindistan cevizi sütü saçınıza masaj yapmak ve her zamanki gibi şampuanlamadan önce yaklaşık 20 ila 30 dakika bekletmektir.

Hindistan cevizi suyu saça nasıl uygulanır?

Dört yemek kaşığı seçtiğiniz yağ ile karıştırılmış yarım bardak hindistan cevizi suyunu saç köklerinize masaj yaparak uygulayın. Bu karışımı saç derinizi sakinleştirmek için şampuanlama ve bakımdan sonra kullanın.

Düz saçın bozulmaması için ne yapılmalı?

Düzleştirilmiş ya da fönlenmiş saçlar en ufak bir ıslaklıkla temas ettiğinde hemen bozulacaktır. Bu yüzden eğer banyoya girdiğinizde sadece vücudunuzu yıkayacaksanız, saçlarınızı toplamanız yeterli olmayacaktır. Bunun için saçınıza kağıt bonelerden takabilirsiniz.