Mobilden EFT yaparken para kesilir mi?

İçindekiler:

  1. Mobilden EFT yaparken para kesilir mi?
  2. EFT yaparken ne kadar kesilir?
  3. Fast 7 24 ücretli mi?
  4. Fast işlemi ne kadar?
  5. 7 24 EFT ne zaman başlıyor?

Mobilden EFT yaparken para kesilir mi?

EFT işlemlerinden alınacak ücret işlem tutarının 1.000 lira ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 lirayı, ATM'den yapılan işlemlerde 2 lirayı, diğer kanallarla yapılan işlemlerde ise 5 lirayı geçemez.

EFT yaparken ne kadar kesilir?

1 Mart itibarıyla geçerli olan uygulamayla EFT ücreti işlem tutarının 1.000 liranın altında olması halinde mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 lira, ATM'den yapılan işlemlerde 2 lira, şube ve diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 lira alınıyor.

Fast 7 24 ücretli mi?

FAST kullanabilmek için yapman gereken CEPTETEB Mobil Uygulaması'nın güncel versiyonunu yükleyerek Para Transferleri / FAST 7/24 Anlık Transfer menüsü üzerinden işlemini gerçekleştirmek. Üstelik CEPTETEB Hesaplarından yapacağın FAST işlemleri CEPTETEB ayrıcalığıyla her zaman ÜCRETSİZ!

Fast işlemi ne kadar?

FAST Sistemi, 'te yaygın kullanımının yakından izlenmesi amacıyla 50 lira limitli olarak başlatılmıştı. FAST sisteminde üst işlem limiti bir süre sonra 1000 TL'ye çıkartıldı. 4 Ağustos itibarıyla üst işlem limiti 2 bin TL olacak.

7 24 EFT ne zaman başlıyor?

18 Aralık 2020 tarihinden itibaren 11 banka ile pilot uygulama olarak başlayacak FAST sistemi ile havale-EFT ayrımı ortadan kalkıyor. Vatandaşların farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek.