Izmir il sağlık müdürü kim olacak?

İçindekiler:

  1. Izmir il sağlık müdürü kim olacak?
  2. Izmir il sağlık müdürlüğü Şaban Koçoğlu Kimdir?
  3. Uzm Dr Bediha Salnur kimdir?
  4. Karşıyaka ilçe sağlık müdürü kim oldu?
  5. Izmir Covid 19 danışma hatti nedir?
  6. Burak Öztop kimdir?
  7. 184 numarası nedir?
  8. Dr Yıldıray Çığırgil kimdir?
  9. Antalya il sağlık müdürü kim oldu 2020?
  10. Dr Sami Ulus Başhekimi kimdir?
  11. Dr Öğr Üyesi Mehmet Burak Öztop kimdir?

Izmir il sağlık müdürü kim olacak?

İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop, kamu hastanelerinin başhekimlerinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Izmir il sağlık müdürlüğü Şaban Koçoğlu Kimdir?

Şaban Koçoğlu, aslen Erzincan'lıdır fakat İzmir'de yaşamaktadır. Koçoğlu, ayrıca Erzincan Dernekleri Federasyonu Başkanlığı da yapmıştır. İzmir Sağlık Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcılığı da yapmış olan Şaban Koçoğlu, şu an İzmir Sağlık Bakanlığı Personel Hizmetleri Başkanıdır.

Uzm Dr Bediha Salnur kimdir?

İzmir Sağlık Müdürü Bediha Salnur, 29.09.1971 tarihinde İzmir'in Menemen ilçesinde doğmuştur. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zoonotik Hastalıklar Daire Başkanlığı yaptı. ... 2-Hac döneminde Mekke ve Medine'de domuz gribi hastalığı ile ilgili koordinatör olarak görev yaptı.

Karşıyaka ilçe sağlık müdürü kim oldu?

Yıldıray Çığırgil - İlçe Sağlık Müdürü - Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü | LinkedIn.

Izmir Covid 19 danışma hatti nedir?

Koronavirüs (Covid-19) hakkında ulaşmak istediğiniz her türlü bilgi ve yardım için İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne ait 02 “Koronavirüs Danışma Hattını” arayabilirsiniz.

Burak Öztop kimdir?

1979 yılında Adıyaman' da doğdu. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi branşında uzmanlık ihtisas eğitimini tamamladı.

184 numarası nedir?

Sağlık Hizmetleri ile ilgili her türlü şikayet için Sağlık Bakanlığı''nın (SABİM) ALO 184 adlı hattı arayabilirsiniz.

Dr Yıldıray Çığırgil kimdir?

Yıldıray Çığırgil bu süre içinde Acil Serviste 10 Yıl, Karşıyaka Devlet Başhekim Yardımcısı olarak 3,yıl, Karşıyaka grub Başkan Yardımcısı olarak 2 yıl, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü olarak da 10 yıl görev yaptı. Dr. Çığırgil, Göztepe TSM Başkanlığını 3 yıl, Balçova Grup Başkanlığını da 1 yıl sürdürdü.

Antalya il sağlık müdürü kim oldu 2020?

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü | Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. ÜNAL HÜLÜR.

Dr Sami Ulus Başhekimi kimdir?

Ankara Yıldırım Beyazıt University Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Abdullah Zülfikar Akelma, Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başhekim olarak atandı.

Dr Öğr Üyesi Mehmet Burak Öztop kimdir?

MEHMET BURAK ÖZTOP KİMDİR? 1979 yılında Adıyaman' da doğdu. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi branşında uzmanlık ihtisas eğitimini tamamladı.