Jennifer Lopez hamileyken kaç kilo aldı?

İçindekiler:

  1. Jennifer Lopez hamileyken kaç kilo aldı?
  2. Çağla Şikel Hamilelikte kaç kilo aldı?
  3. Buse Terim Hamilelikte kaç kilo aldı?
  4. Ceyda ates hamilelikte kac kilo aldi?
  5. Ceyda Ateş hamilelikte kac kilo aldi?
  6. Ceyda Ateş hamileliğinde kaç kilo aldı?
  7. Beyonce Hamilelikte kaç kilo aldı?
  8. Ebru Şallı Hamilelikte kaç kilo aldı?

Jennifer Lopez hamileyken kaç kilo aldı?

İkiz bebeklerine hamileliği sırasında 20 kilo alan dünyaca ünlü şarkıcı-oyuncu Jennifer Lopez, bu kiloları iyi düzenlenmiş bir sistemle verdiğini belirtiyor. Günlük 1400 kalorilik ihtiyacını dört öğüne yayarak beslenen ünlü yıldız, 55 kiloya inene kadar kırmızı eti hayatından çıkardığını söylüyor.

Çağla Şikel Hamilelikte kaç kilo aldı?

Henüz karnı belli bile olmayan Ceyda Ateş; hamilelik pilatesi yapıyor, diyetisyen eşliğinde besleniyor. Yoğurt, elma, ceviz ve bademi ihmal etmiyor. Not: Hamilelik dönemlerinde Çağla Şıkel 6.5, Ebru Şallı ile Aslıhan Doğan Turan 7'şer kilo almıştı.

Buse Terim Hamilelikte kaç kilo aldı?

Bu zaman zarfında ben 26 haftalık, yani 6 buçuk aylık bir hamile oldum. Ağırlaşmaya ve tabii ki bu sıcaklarda şişmeye başladım. Şimdiye kadar kaç kilo aldığımı merak etmiş herkes. Şu ana kadar 8 kilo aldım.

Ceyda ates hamilelikte kac kilo aldi?

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ateş, takipçilerinin sorularını yanıtladı. 31 yaşındaki Ceyda Ateş, bir takipçisinin, "Hamilelikte ne kadar kilo aldınız?" sorusuna, "47 kilo ile başladım, 56 kilo ile tamamladım.

Ceyda Ateş hamilelikte kac kilo aldi?

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ateş, takipçilerinin sorularını yanıtladı. 31 yaşındaki Ceyda Ateş, bir takipçisinin, "Hamilelikte ne kadar kilo aldınız?" sorusuna, "47 kilo ile başladım, 56 kilo ile tamamladım.

Ceyda Ateş hamileliğinde kaç kilo aldı?

31 yaşındaki Ceyda Ateş, bir takipçisinin, "Hamilelikte ne kadar kilo aldınız?" sorusuna, "47 kilo ile başladım, 56 kilo ile tamamladım. Şu an 50'yim" cevabını verdi. Oyuncu, kızı için dadı tutmadığını ve eşi Buğra Toplusoy ile birlikte baktıklarını da ifade etti.

Beyonce Hamilelikte kaç kilo aldı?

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, hamileliği boyunca 25 kilo aldığını açıkladı.. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, hamileliği boyunca 25 kilo aldığını açıkladı. ABD'li yıldız, aldığı kiloları doğumdan birkaç ay sonra verdiğini de belirtti. Ayrıca, 7 Ocak'ta kızı Blue Ivy'nin bir yaşına girdiğini söyledi.

Ebru Şallı Hamilelikte kaç kilo aldı?

Ebru Şallı: Yaptığı hamile pilatesi ve protein ağırlıklı beslenme düzeni sayesinde ilk hamileliğinde sadece 7, ikincisindeyse 9 kilo aldı Görüp görebileceğimiz en fit annelerden olan Ebru Şallı, adını sıkça birlikte anar olduğumuz pilatesi, hamilelik sürecinde de hayatından çıkarmayanlardan.