Turkcell faturamı nasıl öderim?

İçindekiler:

  1. Turkcell faturamı nasıl öderim?
  2. Kktcell fatura nasıl ödenir?
  3. Turkcell Superonline fatura nasıl ödenir?
  4. Kıbrıs Turkcell numarası nasıl aranır?
  5. Atm'den telefon fatura ödeme nasıl yapılır?
  6. Kıbrısta Cep telefonu çeker mi?
  7. Atm'den telefon faturasi odenir mi?

Turkcell faturamı nasıl öderim?

532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni aradığınızda “faturamı ödemek istiyorum” diyerek yönleneceğiniz fatura ödeme adımında kredi kartı bilgilerinizi tuşlamak zorunda olmadan ödemenizi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Kktcell fatura nasıl ödenir?

Faturalarınızı, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri'nden nakit veya kredi kartı ile, 533 Sesli Yanıt Sistemin'den, kktcell.com'a giriş yaparak Hesabım'dan veya Cep Hesabım uygulamasından kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Turkcell Superonline fatura nasıl ödenir?

* 08 Müşteri Hizmetlerinden tüm bankaların visa veya mastercard kredi kartlarıyla ödeme yapabilirsiniz.

Kıbrıs Turkcell numarası nasıl aranır?

- Kuzey Kıbrıs Turkcell hattınızdan 533 kısa numarasını, diğer operatörler ve sabit hatlardan ise +905338780533 numarasını tuşlayarak Kuzey Kıbrıs Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Atm'den telefon fatura ödeme nasıl yapılır?

"ATM'de giriş tuşuna basın. 'Kartsız İşlem' menüsünden 'Fatura Ödeme'yi seçin. Faturası ödenecek kurumu seçip, fatura numarasını girin. Ödeyeceğiniz tutarı para yatırma gözüne koyun.

Kıbrısta Cep telefonu çeker mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Atm'den telefon faturasi odenir mi?

Bugünden itibaren öncelikle büyük şehirlerde başlayacak olan ATM'den fatura ödeme hizmeti ile Türk tüketicisi Garanti müşterisi olmasa bile su, elektrik, doğalgaz, telefon ve benzeri diğer fatura ödemelerini gece saatlerinde bile kartsız işlem bölümünden gerçekleştirebilecek.