Kaynak kaç lira?

İçindekiler:

  1. Kaynak kaç lira?
  2. Kaynak ne kadar kalıcı?
  3. Mikro kaynak saçta ne kadar kalır?
  4. Mikro Kaynak ne zaman çıkarılır?
  5. Bir saça kaç adet kaynak takılır?
  6. Kaynak saçta kaç ay kalır?

Kaynak kaç lira?

Saç Kaynak Fiyatları
1. Sınıf Virjin SaçEuro Saç
Örgü Kaynak Fiyatlandırma 1 gr kaynak üzerinden yapılmıştır.9 TL arası8 TL arası
Mikro Kaynak Fiyatlandırma 100 gr kaynak üzerinden yapılmıştır. (300-350 adet arası)12 TL arasıbu saçı kullanmıyoruz
6 satır daha

Kaynak ne kadar kalıcı?

Keratin, mikro, boncuk, medikal... Kaynak çeşitleri her geçen gün çoğalıyor ve daha kullanışlı hale geliyor. Ancak yine de emek istiyor. Saçlarınızı daha uzun ya da gür göstermek için tercih ettiğiniz kaynak saç, düzgün kullanıldığında ve bakımı yapıldığında 6 aya kadar kullanım süresi olan, kalıcı bir uygulama.

Mikro kaynak saçta ne kadar kalır?

Mikro kaynak saçların kullanım süresi 12 ay üzeri süre yapısı bozulmadan kalabilmekte fakat kullanım süresini belirleyici olan saçlarınızın yapısı, uzama hızı ve kullanım şeklinize bağlı olarak ortalama 4-7 ay arasında değişmekte.

Mikro Kaynak ne zaman çıkarılır?

Avrupa keratin saç kaynak işlemi olarak adlandırılan uygulamada ise kullanım süresi 4 ile 7 aya kadar çıkabilmektedir. Halka yani boncuk saç kaynaklar ise 3 ile 4 aylık bir kullanım süresine sahiptir. Mikro kaynak uygulamasında ise kullanım süresi 12 ile 14 hafta kadar sürebilmektedir.

Bir saça kaç adet kaynak takılır?

Saç kaynağı için ilave saç eklentileri, birkaç saç telinden oluşan minik tutamlar halinde hem uzunluk hem ağırlık ile derecelendirilir. Ortalama bir saça, saçın gürlük seviyesine göre 1 tane ilave saç takılabilir.

Kaynak saçta kaç ay kalır?

Keratin saç kaynağı uygulandıysa bu kaynak çeşidinin kullanım süresi 3 ile 4 ay arasında değişmektedir. Avrupa keratin saç kaynak işlemi olarak adlandırılan uygulamada ise kullanım süresi 4 ile 7 aya kadar çıkabilmektedir. Halka yani boncuk saç kaynaklar ise 3 ile 4 aylık bir kullanım süresine sahiptir.