Alora ultra Passiflora ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Alora ultra Passiflora ne için kullanılır?
  2. Alora ultra Ne için?
  3. Alora ilaç ne kadar?
  4. Alora şurup nedir?
  5. Pasif Mood ne işe yarar?
  6. Alerji Surubu neye iyi gelir?
  7. Passiflora Mood ne zaman etki eder?

Alora ultra Passiflora ne için kullanılır?

Sağlık Bakanlığı ise passiflora preparatlarının prospektüslerinde, "Huzursuzluk, endişe, anksiyete, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, bu durumlardan kaynaklı veya sinirsel kaynaklı uykusuzluk gibi şikâyetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır" ifadesi ile satışa sunulmasını ...

Alora ultra Ne için?

Uyku bozukluklarında ve huzursuzluk dönemlerinde, adet ve menopoz dönemlerindeki gerginlikte kullanıldığı gözlemlenmiştir.

Alora ilaç ne kadar?

Seçenekler: 30 Tablet1,18 TL/adet. 60 Tablet1,58 TL/adet.

Alora şurup nedir?

ALORES alerjik nezle ile ilgili hapşırık, burunda akıntı ve kaşıntı, damakta kaşınma ve gözlerde kaşınma, kızarıklık veya yaşarma gibi belirtileri (örneğin saman nezlesi, ev tozu akarına karşı alerji) giderir.

Pasif Mood ne işe yarar?

Passif Mood 30 KapsülÜrün Özellikleri Passiflora ekstratı ve valerian ekstratı içerir. Günlük yaşantıdaki strese olan toleransı arttırmaya yardımcı olur. Gece kullanıldığında uykuya geçişi rahatlaştırmaya ve kolaylaştırmaya yardımcı olur. Ürün Uygulaması Günde 1 adet tok karnına içilmesi tavsiye edilir.

Alerji Surubu neye iyi gelir?

Zyrtec (setirizin) özellikle üst solunum yollarını etkileyen alerjik reaksiyonların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Burun akıntısı, hapşırık, göz sulanması, kaşıntı gibi alerjik nezle belirtilerini hafifletmeye yardımcı olur.

Passiflora Mood ne zaman etki eder?

Etkisi zaman içinde görülmektedir. Yani yukarıda belirttiğim etkiler hemen değil, passiflora ürününün kullanılmasından 5-6 gün sonra ortaya çıkmaya başlar.”