Metro City hangi durak?

İçindekiler:

  1. Metro City hangi durak?
  2. MetroCity AVM hangi ilçede?
  3. MetroCity nin sahibi kim?
  4. Kadıköyden MetroCity e nasıl gidilir?
  5. Metrocitye metrobüsle nasıl gidilir?
  6. Metro City Avm kaç m2?
  7. Ağım ailesi kimdir?
  8. Gamze Özoğuz kimdir?
  9. Levent hangi otobüs gider?
  10. Cevahir AVM ne kadar büyük?
  11. Seda gengörü kimdir?
  12. Zincirlikuyu metrobüsten kanyona nasıl gidilir?
  13. Levent istanbul havalimanı nasıl gidilir?

Metro City hangi durak?

TAKSİM İSTİKAMETİNDEN ULAŞIM: Alışveriş Merkezi içine 1. Levent metro istasyonundan doğrudan giriş mevcuttur. Metrodan indikten sonra “MetroCity Çıkışı” olarak yönlendirilmiş yürüyen merdivenler izlenerek alışveriş merkezine en kısa yoldan ulaşılabilir.

MetroCity AVM hangi ilçede?

Metrocity 41.075802 enlem ve 29.014374 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Esentepe Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Metrocity haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Metrocity posta kodu 34394.

MetroCity nin sahibi kim?

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret AŞ. tarafından Gürcistan Batum'daki Metrocity Batumi AVM satın alındı. Firma, 13,5 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan AVM için 29 milyon 270 bin dolar ödeyecek.

Kadıköyden MetroCity e nasıl gidilir?

Kadıköy'den Söğütlüçeşme'den Metrobüs'e binip Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Levent durağında indiğinizde Metrocity Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Metrocitye metrobüsle nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Kartal metrosuyla Ünalan istasyonunda inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Levent durağında indiğinizde Metrocity Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Metro City Avm kaç m2?

Levent Bağlantı katıyla 40.000 m2 büyüklüğündeki Metrocity Avm'ye bağlantılı, toplam 10.350 m2 kiralanabilir ofis alanına sahip bir ofis binası düşünün.

Ağım ailesi kimdir?

Ağım ailesi, Türkiye'nin en eski ve köklü girişimci ailelerindendir. Aile, Türkiye çapında girişimci yaklaşımı ve birçok sektördeki öncülükleri ile bilinmektedir. Yatırımlarına tedbirli ve uzun dönem olarak bakmaktadırlar. ... 2003'te Türkiye'nin yeraltı istasyonlu ilk alışveriş merkezi olan Metrocity A.Ş.

Gamze Özoğuz kimdir?

Gamze Özoğuz St.George's School Montreux-İsviçre' den mezundur. Aktif olarak 1984'ten beri gruptadır, tekstil, turizm, enerji/elektrik, emlak ve taşımacılık sektörlerinde yönetici pozisyonlarında görev almaktadır. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.

Levent hangi otobüs gider?

LEVENT DURAĞI
  • 43R RUMELİ HİSARÜSTÜ - KABATAŞ Hattın detayına git.
  • 58A POLİGON MAHALLESİ- KABATAŞ Hattın detayına git.
  • 58N FATİH SULTAN MEHMET - KABATAŞ ...
  • 58S LEVAZIM MAHALLESİ - KABATAŞ ...
  • 58UL ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ ...
  • 59A İSTİNYE DEREİÇİ - ŞİŞLİ ...
  • 59CH ARNAVUTKÖY - MECİDİYEKÖY. ...
  • 59K KARAYOLLARI / ETİLER - ŞİŞLİ
Daha fazla öğe...

Cevahir AVM ne kadar büyük?

Cevahir Alışveriş Merkezi
Mağaza sayısı303
Mağaza alanı107 bin metrekare
Kat sayısı10
Websitewww.istanbulcevahir.com
7 satır daha

Seda gengörü kimdir?

Seda Gengörü Tekstil, turizm, enerji/elektrik, emlak ve ulaşım sektörleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren birçok şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Zincirlikuyu metrobüsten kanyona nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Levent durağında indiğinizde Kanyon Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Levent istanbul havalimanı nasıl gidilir?

Levent'ten İstanbul Havalimanı'na giden bir İETT hattı bulunmuyor. Fakat eğer isterseniz 4. Levent'ten metro ile Mecidiyeköy'e gidip, Mecidiyeköy'den kalkan H-2 hatlı İETT otobüslerine binerek İstanbul Havalimanı'na gidebilirsiniz.