LG Beko klima Zaman Ayarı Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. LG Beko klima Zaman Ayarı Nasıl Yapılır?
  2. Beko LG klima Uyku Modu nasıl ayarlanır?
  3. Beko Inverter klima Gece modu nasıl ayarlanır?
  4. Beko Inverter klima Uyku Modu Nedir?

LG Beko klima Zaman Ayarı Nasıl Yapılır?

Klimanızın açılış ve kapanış saat ayarı: Kumandanızın "Zaman/Ayar" tuşuna ekranda ''On'' sembolü belirene kadar basın. Saat ayarını aşağı/yukarı ok işaretlerine basarak yapın. ''Ayar/İptal'' tuşuna basarak ayarlamayı bitirin. Aynı şekilde "Zaman/Ayar" tuşuna ekranda ''Off' sembolü belirene kadar basın.

Beko LG klima Uyku Modu nasıl ayarlanır?

Klimanızı uyku moduna almak için kumanda ekranında yıldız sembolü belirene kadar ''Zaman Ayarı'' tuşuna basın. Ardından aşağı yukarı ok işaretlerine basarak kapanış süresini ayarlayın. Tuşlara her bastığınızda klimanın kaç saat sonra duracağını gösteren rakam artacak veya azalacaktır.

Beko Inverter klima Gece modu nasıl ayarlanır?

Klima kumandanızın orta kısmında yer alan açma/kapama düğmesine basın. Mod tuşundan istediğiniz çalışma modlardan birini seçin. Aşağı yukarı ok işaretlerine basarak sıcaklık ayarını yapın. Klimanızı uyku moduna almak için kumanda ekranında yıldız sembolü belirene kadar ''Zaman Ayarı'' tuşuna basın.

Beko Inverter klima Uyku Modu Nedir?

Uyku Modu İşlevi Uzun çalışma sürelerinde klimanızda yapmış olduğunuz sıcaklık ayarlarının kademeli olarak arttırılması ya da azaltılması sağlanır. Bu nedenle ortamdaki sıcaklık artışı ya da azalması engellenmiş olur. Uyku modu ile iç üniteden çıkan havanın hızı da azaltılarak daha sessiz bir hava salınımı sağlanır.