PUK kodu kac Hanelidir?

İçindekiler:

  1. PUK kodu kac Hanelidir?
  2. Vodafone puk kodu nasıl alınır?
  3. Vodafone puk kodu kaç haneli?
  4. Bloke olan SIM kart nasıl açılır Türk Telekom?
  5. Turkcell online işlemler nasıl yapılır?

PUK kodu kac Hanelidir?

PUK 2, bloke olan PIN 2 kodunun yeniden kullanılır hale gelmesini sağlayan 8 haneli özel bir şifredir. Bu şifre değiştirilememektedir. PUK 2 kodu kalıcı bloke olduğu takdirde sim kartınızın ilgili bölümü kullanılamaz, ancak sim kartın diğer özellikleri aktif olarak devam eder.

Vodafone puk kodu nasıl alınır?

PUK kodunuzu Yanımda İnternet Hat Ayarlarım sayfasından öğrenebilirsiniz. Yanımda İnternet sayfası şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Vodafone puk kodu kaç haneli?

PIN 1 kodunun yanlış girilmesi sebebiyle bloke olan SIM kartınıza yeniden erişebilmek için, 8 haneli PUK 1 şifresini girmeniz gerekir. PIN 1 kodunun aksine, PUK 1 kodu değiştirilemez ve 10 defadan fazla hatalı girildiğinde SIM kartınız kalıcı şekilde bloke olur; dolayısıyla SIM kart değişikliği yapmanız gerekir.

Bloke olan SIM kart nasıl açılır Türk Telekom?

Türk Telekom PUK Kodu Bloke Oldu Nasıl Açabilirim Hattınız üzerinden 550 numarasını arayarak sesli yanıt üzerinden de PUK bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden sizlere gereken tüm bilgilere verilecektir.

Turkcell online işlemler nasıl yapılır?

Turkcell Online İşlemler mobil uygulamasını iPhonelarda APPSTORE'dan; Android işletim sistemli cihazlarda ise Android Marketten yükleyebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra şifreye gerek olmadan sadece GSM numaranızın son 2 hanesini girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.