Cryo lipoliz nedir?

İçindekiler:

  1. Cryo lipoliz nedir?
  2. Lipones zararlı mı?
  3. Lipoliz kilo verdirir mi?
  4. Lipones kalıcı mı?
  5. Soguk lipoliz zararli mi?

Cryo lipoliz nedir?

Çevre dokulara zarar vermeden yağ hücrelerini dondurarak, istenen vücut bölgelerinde yağ dokusunun kalınlığını azaltma işlemidir. Lipoliz uygulamasıyla dondurulup, tahrip olan yağ hücreleri belli bir süre içerisinde vücuttan atılırlar.

Lipones zararlı mı?

Lipones nedir? Ultrasonik Ses dalgaları ile bölgesel yağ parçalama işlemi yapan bir cihazdır. Ultrasonıc ses dalgalarının insan sağlığına her hangi bir zararı bulunmamaktadır.

Lipoliz kilo verdirir mi?

Lazer lipoliz ile zayıflama mümkün değildir, lazerle yağ alarak daha çok vücut şekillendirme işlemi yapmaktayız. Beden olarak inceltir. Vücudun istenilmeyen bölgelerindeki yağ ve kilo fazlalıklarını alınarak vücudun olması gereken normal hatlarına ulaşması sağlamaktadır.

Lipones kalıcı mı?

İlk seanstan sonra netice fark edilir ve 6. seans da olgunluğa erişir. Devamında ise sonucun kalıcı olması garanti edilir. Uygulama bölgeleri ön ve arka bacaklar, popo, basen, karın , bel, sırt, kollar, gıdı ve yüz bölgelerinde uygulanır.

Soguk lipoliz zararli mi?

Soğuk lipoliz öncesi herhangi bir tahlil yapılması gerekmez. Bu teknolojinin emboli ya da karaciğere zarar verme gibi herhangi bir yan etkisi yoktur.