Maximum genç banka kartı mı?

İçindekiler:

  1. Maximum genç banka kartı mı?
  2. Maximum genç bankamatik kartı ne ise yarar?
  3. Maximum genç aidatlı mı?
  4. Maximum genç hangi bankanın?
  5. Maximum Kart Limit ne kadar?
  6. Maximum Aidatsız kart ne demek?
  7. Maximum kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?
  8. Müşteri kullanım limiti nedir?

Maximum genç banka kartı mı?

18-25 yaş arasındaysan ve öğrenciysen kartın öğrencilere yönelik Maximum Genç kredi kartı olarak yenilenir.

Maximum genç bankamatik kartı ne ise yarar?

Türkiye'nin her yerindeki İş Bankası'nın yaygın Bankamatik ağından 7 gün, 24 saat para çekebilirsin. Yanında nakit taşıma riskinden kurtulursun. Üzerinde temassız ödeme amblemini gördüğün okuyucuların bulunduğu tüm noktalarda 350 TL'ye kadar olan ödemelerini temassız ve şifresiz olarak gerçekleştirebilirsin.

Maximum genç aidatlı mı?

Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.

Maximum genç hangi bankanın?

Gençlere Özel Banka Kartı – Maximum Genç | Türkiye İş Bankası A.Ş.

Maximum Kart Limit ne kadar?

Gold kartınızı yalnızca 8.000 TL'ye kadar, klasik kartınızı limit aşımı uygulaması dışında 5.000 TL'ye kadar kullanabilirsiniz. Gold kartınızın 8.000 TL'lik limiti bittiğinde bundan sonraki işlemlerinizi 5.000 TL'lik limiti olan klasik kartınızla yapmanız gerekmektedir.

Maximum Aidatsız kart ne demek?

Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.

Maximum kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?

Dilediğiniz an, dilediğiniz yerde ihtiyacınız olan kart limitinizi kolayca talep edebilirsiniz. Maximum Mobil ana ekranında “Kartlarım” sekmesi altındaki “Limit Artışı' seçeneğini tıklayarak tanımlı kredi kartlarınızdan dilediğinizi seçerek kartınızın limitini artırma talebinizi iletebilirsiniz.

Müşteri kullanım limiti nedir?

Kullanılabilir Müşteri Limiti: Tarafınıza tahsis edilen müşteri limitinden her bir kredi kartınız için hesap kesim tarihine kadar Bankamıza ulaşan borç ve alacak işlemlerinizle taksitli alışveriş işlemlerinden henüz vadesi gelmemiş taksitler toplamı ve verilen provizyonlar düşüldükten sonra kalan tutarı gösterir.