Yurtdışı özel servis numaraları nedir?

İçindekiler:

  1. Yurtdışı özel servis numaraları nedir?
  2. Telefon GSM için 3 haneli rakam nedir?
  3. 444 numaralı hat nasıl alınır?
  4. 444 ile başlayan numaralar ücretli mi?
  5. Almanyadan Türkiye ev numarası nasıl aranır?

Yurtdışı özel servis numaraları nedir?

Yurtdışı özel servis numaraları ( 71XX), ( 72XX), ( 73XX), ( 74XX), ( 75XX), ( 76XX), ( 77XX), ( 78XX), ( 79XX), ( 96 XXXX) bloklarını kapsamaktadır.

Telefon GSM için 3 haneli rakam nedir?

Daha sonraki üç rakam, alan kodudur. Türkiye Ulusal Numaralandırma Planı'na göre bu alan kodu; numara bir sabit hatta aitse, hangi ilde bulunduğunu, aksi halde ne tür bir numara olduğunu belirtir. Örneğin, GSM operatörleri için bu üç hane, 5xx biçimindedir. Kullanıcıya özel son bölüm ise, 7 haneden oluşmaktadır.

444 numaralı hat nasıl alınır?

Bu yüzden 444'lü numara isteyen kurumun Türk Telekom'a başvurması gerekir. Özel servis numaralarından yararlanabilmek için tüzel bir kişiliğin olması gerekir. Şirket, kurum vs. Olmayıp, icra ettiği işle ilgili numara almak isteyen kullanıcıların ise vergi levhasına ve imza beyannamesine sahip olması gerekir.

444 ile başlayan numaralar ücretli mi?

Tarife Bilgisi Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 ile başlayan aramalar, tarifenizin standart Ev/İş yönü arama fiyatına göre ücretlendirilmektedir.

Almanyadan Türkiye ev numarası nasıl aranır?

Türkiye'yi sabit iş veya sabit ev telefonundan ya da Yurtdışı hatlardan aramak, Yurtdışındaki cep telefonları ya da sabit telefonları numaralarından telefonla aramak için öncelikle Türkiye'nin uluslararası telefon kodu olan +90′ı çevirmeniz ya da tuşlamanız gerekmektedir.