Teminde güçlük zammı Kimlere Ödenir?

İçindekiler:

  1. Teminde güçlük zammı Kimlere Ödenir?
  2. Iş riski zammı kimlere verilir?
  3. Ek tazminat 74 kimlere verilir?
  4. Adalet hizmetleri tazminatını kimler alır?
  5. Ek tazminat 74 ne demek?
  6. Özel hizmet tazminatı nasıl hesaplanır?
  7. Ek ödeme tazminatı nedir?
  8. Temsil görev tazminatı ne demek?

Teminde güçlük zammı Kimlere Ödenir?

d) Fen Grubuna dahil ders öğretmenlerine, B) Fen Liselerinde görevlendirilmiş veya görevlendirilecek Müdür, Müdür Yardımcıları, Fen Grubuna dahil ders öğretmenlerine, değerlendirme sonuçlarına dayanılarak, Bakan Onayı ile (500) puana kadar temininde güçlük zammı ödenir." denmektedir.

Iş riski zammı kimlere verilir?

îş ve yeri koşullarına göre farklı derecelerdeki riskler için tesbit edilen risk zammı her derece için eşit ola- rak uygulanmalıdır. ve 1327 sayılı kanunlara göre per- sonel istihdam eden yatırımcı, üretimci ve işlet- meci kuruluşlarda çalışan teknik personele aşa- ğıdaki zamlar verilir.

Ek tazminat 74 kimlere verilir?

"74- Ek Tazminat (Bölge, Ek Özel Hizmet Tazminatı vb.)" Tazminat Kodundan Rapor Kesintisi Yapılması; Fiilen çalışma karşılığı ödenen ek tazminatlar ile çalışma koşulu olmaksızın ödenen ek tazminatlar 74 - Ek Tazminat koduyla sisteme girilmektedir.

Adalet hizmetleri tazminatını kimler alır?

Adalet Hizmetleri Tazminatı Bölümünün ( a ) bendinde, Yüksek Mahkemeler, Yüksek Seçim Kurulu, Sayıştay, II ve İlçe Seçim Kurulları, Adli, idari, Askeri Yargıda ( ceza infaz kurumları ve icra müdürlükleri personeli dahil ) görevli bu Kanuna tabi personelden; a ) Genel İdare Hizmetleri Sınıfında bulunanlar için % 180`ine ...

Ek tazminat 74 ne demek?

Fiilen çalışma karşılığı ödenen ek tazminatlar ile çalışma koşulu olmaksızın ödenen ek tazminatlar 74 - Ek Tazminat koduyla sisteme girilmektedir. Buna göre; 1. ... Bu durumda sistem, 74 tazminat koduyla girilen ek tazminatı da kişinin raporlu olduğu günler için % 25 eksik hesaplayacaktır.

Özel hizmet tazminatı nasıl hesaplanır?

Cevap: En Yüksek devlet memuru aylığı, 9500 ile geçerli olan maaş katsayısının çarpılması ile bulunur. Bahsi geçen özel hizmet tazminatı en yüksek devlet memuru maaşı ile ölçütlendirilmiştir. En yüksek devlet memuru aylığı; gösterge rakamı ile aylık maaş katsayısının çarpımı ile bulunur.

Ek ödeme tazminatı nedir?

Memurların çalıştıkları bölgelere, unvanlara, okullara veya çalıştıkları projelere göre maaşlarında değişiklik olmasına Ek tazminat deniyor. Ek tazminatların hangi unvanlı personele ve en yüksek devlet memuru maaşının yüzde kaçı oranında ödeneceği yan ödeme kararnamesinde tespit edildi.

Temsil görev tazminatı ne demek?

personelden ekli cetvelde yer alan gösterge rakamları üzerinden makam veya yüksek hakimlik tazminatı alanlara, hizalarında gösterilen gösterge rakamının memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpımı sonucu bulunan miktarda Temsil Tazminatı ödenir.