4 HEPA neye yarar?

İçindekiler:

  1. 4 HEPA neye yarar?
  2. 4 HEPA ne demek?
  3. Karaciğere hangi vitamin iyi gelir?
  4. Karaciğer yağlanmasına hangi vitamin iyi gelir?
  5. Karaciğer yağlanması hangi vitamin eksikliğinden olur?

4 HEPA neye yarar?

New Life - 4 Hepa 1 kapsülde devedikeninin en etkili kısmı olan silibin – fosfolipid kompleksi, kolin, enginar yaprağı ekstresi ve karahindiba kök ekstresini bir arada bulundurmaktadır. 4 Hepa içerisinde bulunan kolin, karaciğer fonksiyonlarının korunmasına yardımcı olmaktadır.

4 HEPA ne demek?

New Life 4 Hepa nedir? Patentli fosfolipid kompleksi, kolin, enginar yaprağı ve karahindiba kökü ekstresi içeren takviye edici gıdadır. Bu üründe halk arasında devedikeni olarak bilinen Milk Thistle bitki ekstresinin esas etkin maddesi olan silibin bulunmaktadır.

Karaciğere hangi vitamin iyi gelir?

Bu nedenle, vücudunuzun doğal antioksidanları ilk başta savunma mekanizması olarak gereklidir. Ayrıca folik asit, B12, B6, C, E gibi vitaminler de karaciğer sağlığınız için gereklidir.

Karaciğer yağlanmasına hangi vitamin iyi gelir?

C vitamini karaciğer sağlığı açısından oldukça faydalıdır. Limon karaciğer için antioksidan görevi görmektedir. Bol bol limon tüketerek karaciğer yağlanmasının önüne geçebilirsiniz. Karaciğer yağlanmasına iyi gelen bir diğer besin ise papatyadır.

Karaciğer yağlanması hangi vitamin eksikliğinden olur?

A vitamini, karaciğere zarar verebilecek besinler arasında başlarda sayılabilir. Aşırıya kaçıldığında (genellikle takviyeler yüzünden) karaciğerde yağlanmaya, kronik hepatite ve siroza neden olabilir.