Cevizlibağdan Oliviuma nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Cevizlibağdan Oliviuma nasıl gidilir?
  2. Olivium AVM hangi markalar var?
  3. Bayrampaşa'dan Oliviuma nasıl gidilir?
  4. Olivium bayramda açık mı?
  5. Şirinevler Olivium nasıl gidilir?
  6. Olivium Bayramda saat kaçta açılıyor?

Cevizlibağdan Oliviuma nasıl gidilir?

BN3 Halkalı – Yenikapı (Marmaray durağında İnerek 5 Dakika yürüme mesafesinde Olivium'a ulaşabilirsiniz.) MR11 Cevizlibağ – Kazlıçeşme (Marmaray durağında İnerek 5 Dakika yürüme mesafesinde Olivium'a ulaşabilirsiniz.)

Olivium AVM hangi markalar var?

Gerçek outlet alışveriş merkezi olma özelliğini sürdürmeye devam eden Olivium'da aradığınız her markayı bulabilirsiniz. Bünyemizde yer alan markalardan bazıları; Lcw, Defacto, Teknosa, Deichmann, Nike, Adidas, Puma, Flo, Columbia, Lescon, Koton, Colin's, Hummel, Skechers, Levis, Hammer Jack, U.S.

Bayrampaşa'dan Oliviuma nasıl gidilir?

Bayrampaşa, Esenler taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Ataköy-Şirinevler durağında inip önünüzdeki otobüs durağından MR20 numaralı otobüs ile Kazlıçeşme'de indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüşle Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Olivium bayramda açık mı?

Olivium bayramda kaça kadar açık Haberi Olivium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. ... Olivium, Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar açık kalıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.

Şirinevler Olivium nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekme taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Şirinevler istasyonunda inerek önünüzdeki otobüs durağından MR20 numaralı otobüs ile Kazlıçeşme'de indiğinizde 5dakikalık bir yürüyüş ile Olivium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Olivium Bayramda saat kaçta açılıyor?

Olivium bayram mesaisi: Olivium, Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar açık kalıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.