Aöf staj var mı?

İçindekiler:

  1. Aöf staj var mı?
  2. Anadolu aöf staj kaç gün?
  3. AÖF staj online olacak mı?
  4. AÖF staj online mi?
  5. AÖF muafiyet itiraz başvurusu nedir?
  6. Aöf'de üstten ders alınabilir mi?

Aöf staj var mı?

2015-2016 öğretim dönemi itibariyle kayıt yaptıran öğrencilerin staj zorunluluğu yoktur. Sosyal Hizmetler Önlisans Programına kayıtlı öğrencilerin zorunlu staj süresi 24 işgünüdür (4 hafta). Staj tek seferde yapılmalıdır.

Anadolu aöf staj kaç gün?

Staj süresi 40 gündür. edilmez. ilişkin kurallarına ve yasal düzenlemelere uymak zorundadır. 7. Stajyer öğrenciler için Anadolu Üniversitesinin ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği'nin hükümleri staj sırasında da geçerlidir.

AÖF staj online olacak mı?

AÇIKÖĞRETİM DUYURULARI Bu sebeple Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi staj zorunluluğu olan programlarında kayıtlı öğrencilerden 2020-2021 Bahar Döneminde kayıt yaptıran ve sadece mezun durumda olan öğrencilerimiz için staj etkinliği ödev ve ders şeklinde uzaktan eğitimle yürütülecektir.

AÖF staj online mi?

Değerli Öğrencilerimiz, Bu sebeple Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi staj zorunluluğu olan programlarında kayıtlı öğrencilerden 2020-2021 Bahar Döneminde kayıt yaptıran ve sadece mezun durumda olan öğrencilerimiz için staj etkinliği ödev ve ders şeklinde uzaktan eğitimle yürütülecektir. ...

AÖF muafiyet itiraz başvurusu nedir?

Muafiyet itiraz işlemleri, muafiyet başvurusunda bulunan öğrencilerden talebi kabul edilmeyen dersleri/belgeleri için yapılacak olup itiraz işlemleri ile ilgili duyuru, muafiyet kontrolleri tamamlandıktan sonra www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde ayrıca yayımlanacaktır.

Aöf'de üstten ders alınabilir mi?

(2) (Değişik: RG-19- 30754) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm derslerini almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.