Elektrik faturası kaç taksit olur?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturası kaç taksit olur?
  2. Kaç fatura ödemeyince elektrik kesilir?
  3. Icralık elektrik borç nasıl ödenir?
  4. Elektrik faturası taksit yapılır mı?
  5. Doğalgaz faturası nasıl taksitlendirme?
  6. Elektrik faturası 2 ay ödenmezse ne olur?

Elektrik faturası kaç taksit olur?

Müşteri Hizmet Merkezlerimizi ziyaret etmeden önce online randevunuzu alıp sıra beklemeden, borcunuzu kredi kartıyla 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Kaç fatura ödemeyince elektrik kesilir?

Elektrik faturasının son ödeme tarihinde ödeme yapılmazsa tüketiciye ikinci bir bildirim yapılır ve bu bildirimi takip eden 5 gün içinde elektrik faturası ödenmezse elektrik kesilir.

Icralık elektrik borç nasıl ödenir?

İcralık borç ödemelerinizi Enerjisa Müşteri Hizmet Merkezleri ile Akbank internet, Akbank mobil, Akbank şube, ATM ve Akbank Müşteri İletişim Merkezleri'nden nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Elektrik faturası taksit yapılır mı?

Elektrik faturalarının kredi kartı ile ödenebilmesi, elektrik abonelerine yeni sunulan bir hak değil. Yani, elektrik faturaları kredi kartı ile ödenebildiği gibi kredi kartına taksit yaptırılarak da ödenebilir.

Doğalgaz faturası nasıl taksitlendirme?

İGDAŞ faturalarınızı taksitle ödemeniz mümkün. İGDAŞ ve bankalar arasındaki anlaşma sayesinde taksit işlemlerinde vade farkı ödemenize gerek kalmıyor. Ancak faturayı kredi kartıyla ödemeden önce işlem yapmanız gerekiyor. Söz konusu onay işlemini yapmadığınız taktirde vade farkı ödemeniz söz konusu olabilir.

Elektrik faturası 2 ay ödenmezse ne olur?

Elektrik faturaları düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde yetkili kişiler tarafından kesinti meydana gelir. Bu durum ise faturalarda 2 aylık ödemenin yapılmadığı zaman gerçekleşir. Son iki aya ait faturalarının ödenmemesi halinde yetkili kurumlar abonenin elektriğini kesme işlemini gerçekleştirir.