S Clinic saç çoğaltma nedir?

İçindekiler:

  1. S Clinic saç çoğaltma nedir?
  2. S Clinic ne yapıyor?
  3. S Clinic sahibi kimdir?
  4. Saçlarım çok dökülüyor ne yapmalıyım?
  5. Saç kök hücre tedavisi nedir?

S Clinic saç çoğaltma nedir?

Kliniğimizde uyguladığımız saç çoğaltma protokolü; biyolojik kök hücre yöntemiyle elde edilen saç büyüme faktörleri içeren ve S'Clinic'ler için özel olarak formüle edilen serumun, radyofrekans ve lazer ile saç köklerine uygulanması işlemidir.

S Clinic ne yapıyor?

Kişiye özel çözümlerle, saç ve cilt konularında öncülüğü hedefleyen S'Clinic ailesi olarak, sağlıklı güzelliğin insan yaşamına değer kattığına inanıyoruz. Bugün saç ve cilt danışmanlığı yapıyor, Biyolojik Büyüme Faktörü ile Saç Çoğaltma, Dermoterapi, Innofacial ile Cilt Yenileme alanlarında hizmet veriyoruz.

S Clinic sahibi kimdir?

Sirel Onder - yönetici-sahibi - S'CLİNİC | LinkedIn.

Saçlarım çok dökülüyor ne yapmalıyım?

Saçlarınızı her gün ve fazla sıcak suyla yıkamaktan kaçının. Günaşırı ılık ve fazla basınçlı olmayan suyla, saç tipinize uygun bir şampuanla yıkayın. Her yıkamada 2 kezden fazla şampuan ya da sabun kullanmayın. Şampuanlama sırasında saç derisine hafifçe masaj uygulayın.

Saç kök hücre tedavisi nedir?

Kök hücre tedavisi, destekleyici ve saçların güçlenmesine yardımcı olan bir yöntemdir. Bu yöntemle yeni ekilen saçların daha hızlı bir şekilde büyümesi amaçlanır. Sadece saç ektiren değil, zayıf ve seyrek saçlara sahip olan kişiler de kök hücre tedavisi ile daha güçlü saçlara kavuşabilirler.