Istanbul Azerbaycan otobüs kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Azerbaycan otobüs kaç saat?
  2. Istanbul'dan Azerbaycan'a otobüs var mı?
  3. Azerbaycana otobüsle gidilir mi?
  4. Azerbaycan'a gitmek icin ne gerekli?
  5. Bakü'ye otobüsle nasıl gidilir?
  6. Baküye otobüsle gidilir mi?
  7. Azerbaycan'a gitmek için neler lazım?

Istanbul Azerbaycan otobüs kaç saat?

İstanbul - Bakü (Azerbaycan) arası otobüs ile ne kadar sürüyor? İstanbul - Bakü (Azerbaycan) arası otobüs yolculuğu ortalama 15sa 53dk sürmektedir.

Istanbul'dan Azerbaycan'a otobüs var mı?

Dünyanın en büyük metropollerinden olan İstanbul sadece Türkiye için değil tüm Avrupa ve Asya için bir yol güzergâhıdır. ... Türkiye'nin otobüs taşımacılığına katile ve itibar getiren köklü firması Metro Turizm, İstanbul Azerbaycan otobüs bileti almak suretiyle güvenli bir şekilde Azerbaycan'a seyahat edebilirsiniz.

Azerbaycana otobüsle gidilir mi?

Bakü otobüs bileti satın alarak seyahat edebileceğiniz Bakü şehri, Azerbaycan'ın başkenti ve Kafkasya'nın en büyük merkezi olarak kabul ediliyor. ... 0.20 Manat ödeyerek metro, minibüs ve otobüs ile şehir için ulaşımı da kolaylıkla karşılamanız mümkün.

Azerbaycan'a gitmek icin ne gerekli?

Türkiye ile Azerbaycan vatandaşları, iki ülke arasında seyahatlerini pasaporta ihtiyaç duymadan, yalnızca kimlik kartı ibraz ederek seyahat edebilecek.

Bakü'ye otobüsle nasıl gidilir?

Bakü'ye otobüs ile gitmek isterseniz de İran, Türkiye ve Tiflis üzerinden giden uluslararası otobüsü tercih edebilirsiniz. Bu otobüste bilet fiyatı yolda geçireceğiniz saate göre hesaplanıyor. Bir saatlik yol için 1 Azeri Manatı ödemelisiniz. Bakü'ye dilerseniz feribot ile de ulaşabilirsiniz.

Baküye otobüsle gidilir mi?

Günümüzde Bakü otobüs bileti alarak seyahat edebileceğiniz şehrin merkezini yürüyerek gezebilirsiniz. 0.20 Manat ödeyerek metro, minibüs ve otobüs ile şehir için ulaşımı da kolaylıkla karşılamanız mümkün. ... Bu seçenek, en kolay şekilde uygun bir maliyetle Bakü'ye seyahat etmenize olanak tanır.

Azerbaycan'a gitmek için neler lazım?

Türkiye ile Azerbaycan vatandaşları, iki ülke arasında seyahatlerini pasaporta ihtiyaç duymadan, yalnızca kimlik kartı ibraz ederek seyahat edebilecek.