IHH katarakt bağış ne kadar?

İçindekiler:

  1. IHH katarakt bağış ne kadar?
  2. Yeryüzü Doktorları Katarakt ameliyatı ne kadar?
  3. IHH nin açılımı nedir?
  4. Afrikada insanlar neden katarakt?
  5. Yeryüzü Doktoru nasıl olunur?
  6. IHH yetim aylığı ne kadar?
  7. IHH hangi şehirlerde var?
  8. Katarakt ne anlama gelir?
  9. Yeryüzü Doktorları kimler katılabilir?

IHH katarakt bağış ne kadar?

İHH İnsani Yardım Vakfı Bir katarakt ameliyatının maliyeti ne kadar? 650 TL.

Yeryüzü Doktorları Katarakt ameliyatı ne kadar?

Yeryüzü Doktorları - Bir katarakt ameliyatı bedeli sadece 500 TL | Facebook.

IHH nin açılımı nedir?

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ya da kısaca İHH İnsani Yardım Vakfı, yüzün üzerinde ülkede insani yardım, insan hakları ve insani diplomasi alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. ...

Afrikada insanlar neden katarakt?

Afrika'da sıcak hava, beslenme ve iklim şartları sebebiyle pek çok insan genç yaşta katarakt olarak görme yeteneğini yitirmektedir. Göz doktoru sayısının yetersizliği de buna eklenince özellikle kırsal kesimlerde birçok hasta, ameliyat olamadan karanlığa mahkum yaşamaktadır.

Yeryüzü Doktoru nasıl olunur?

Okulunuzda bulunan Genç Yeryüzü Doktorları topluluğuna katılabilirsiniz. Üniversiteler bünyesinde bulunan topluluk listesine buradan ulaşabilirsiniz. Okulunuzda Genç Yeryüzü Doktorları topluluğu kurabilirsiniz. Okulunuzda Yeryüzü Doktorları'nı tanıtmak üzere sunumlar organize edebilirsiniz.

IHH yetim aylığı ne kadar?

Bir yetim için aylık sponsorluk bedeli 150 liradır. Bir yetime desteğe başlandığında en az 1 sene boyunca bu desteğin devam etmesi talep ediyoruz.

IHH hangi şehirlerde var?

İHH İnsani Yardım Vakfı Türkiye'de İstanbul dışındaki illerde şubeniz var mı? İstanbul'daki merkezimiz ve temsilciliklerimiz dışında Kilis,Hatay/Reyhanlı ve Şanlıurfa'da birer temsilcilik ve Bursa'da bir şube bulunmaktadır. Ancak Ankara'da resmî işlerimizin yürütüldüğü bir temsilciliğimiz bulunmaktadır.

Katarakt ne anlama gelir?

Katarakt, gözümüzün içinde bulunan, görevi görüntüyü retina tabakası üzerine odaklamak olan göz merceğimizin (lensimizin) bozularak saydamlığını kaybetmesi, buzlu cam haline gelmesidir. Saydamlığını kaybeden merceğimizin, ışık ve görüntünün retina tabakasına ulaşmasını engellemesi sonucu görme kaybı yaşanır.

Yeryüzü Doktorları kimler katılabilir?

Yeryüzü Doktorları, (İngilizce: Doctors WorldWide), yalnızca doğal afet bölgelerinde değil, insanların temel sağlık ihtiyaçlarının tam olarak karşılanamadığı durumlarda, kısa vadeli acil müdahale, yardım ve tedavi hizmetleri, hastalık ve salgınların önlenmesi amacıyla genişletilmiş tıbbi yardım ve bakım hizmetleri ile ...