Altıparmak Gıda kimin?

İçindekiler:

  1. Altıparmak Gıda kimin?
  2. Özen Altıparmak kimdir?
  3. Balparmak balları nerede üretiliyor?
  4. Balparmak ne kadar?
  5. Balparmak balı güvenilir mi?
  6. Apitera ne demek?
  7. Balparmak Apitera ne işe yarıyor?

Altıparmak Gıda kimin?

Altıparmak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu, Balparmak markasının yaratıcısı olan iki kardeşten Özen Altıparmak, 1971 yılında TED Ankara Koleji'ni, 1978 yılında ise, ODTÜ İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi.

Özen Altıparmak kimdir?

Özen Altıparmak 1953 yılında Ankara'da doğdu. 1973 yılında TED Ankara Koleji'nden, 1978 yılında ise ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 19 yılları arasında, çeşitli şirketlerin üretim planlama, satış ve pazarlama departmanlarında çalıştı.

Balparmak balları nerede üretiliyor?

Altıparmak Gıda, merkezi İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bulunan Türk bal ve diğer arı ürünleri paketleme şirketi. 1980'de, arı ürünlerini işleme, ambalajlama ve pazarlama amacıyla kurulan şirket; 1984'te piyasaya sürdüğü Balparmak markasıyla bal üretimi alanında hizmet vermeye başladı.

Balparmak ne kadar?

Gramaj seçenekleri: 225 gr86,67 TL/kg. 460 gr67,11 TL/kg.

Balparmak balı güvenilir mi?

BALPARMAK'IN ÖZENLE SEÇİLEN BAL DÜNYASI Arıcılardan temin edilen balların Bal Bilim Merkezi'nde yapılan analizler sonucu doğallığının tespit edilmesiyle, yüzde 100 doğal balın güvenle keyfini çıkarmak mümkündür.

Apitera ne demek?

Apitera kelimesinin kökeni 'bal arısı' (apis mellifera) ve tedavi/terapi (therapia)'dan geliyor. Eskiler bilir; bütün iyileşme formüllerinin baş tacıdır bal. İşte Apiterapi de tam olarak balın ve arıların iyileştirici gücünden yararlanabilmek anlamına geliyor.

Balparmak Apitera ne işe yarıyor?

Balparmak Apitera Up Plus, günde iki saşe tüketildiğinde vücudun B vitamini ihtiyacını yüzde 45 oranında tek başına karşılayabilir. Bu yönüyle vücudundaki enerji oluşum metabolizmasının işleyişini ideal düzeyde tutmak isteyenler için uygun bir takviye edici gıda ürünüdür.