Yurtdışından PS5 alınır mı?

İçindekiler:

  1. Yurtdışından PS5 alınır mı?
  2. Ukrayna'da PS5 ne kadar?
  3. Bulgaristan'da PS5 ne kadar?
  4. Sony uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mı?
  5. Konsollara gelen ek vergi ne zaman kalkacak?
  6. Konsol vergisi kalkar mı?

Yurtdışından PS5 alınır mı?

Yurt dışından aldığını PlayStation 5, cihazı aldığınız ülkede garanti kapsamında olacağı için Türkiye'de garantisi olmayacak. Onun dışında neresinden bakarsanız bakın yurt dışından PS5 alıp getirmek çok daha mantıklı olacaktır. Bunun için Amazon'un Almanya kaynağını kullanabilirsiniz.

Ukrayna'da PS5 ne kadar?

Ukrayna PS5 Fiyatı 2021 yılında Ne Kadar? Ukrayna PS5 fiyatı 2021 yılında 4.124 TL'dir. Ukrayna Playstation 5 (PS5) fiyatları ortalama 4.124 TL'dir.

Bulgaristan'da PS5 ne kadar?

Bulgaristan PS5 fiyatları, 2021 yılında 500 Euro'dur. Playstation 5 fiyatı, Bulgaristan'da 500 Euro'dur.

Sony uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mı?

Aşağıdaki şartlar sadece TÜRKIYE CUMHURIYETİ'nde geçerlidir. Bütün parçaları dahil olmak üzere malın tamamı garanti süresince garanti kapsamındadır. ... Sony Eurasia Pazarlama A.S kendisi tarafından Sony ürünlerini tamir etmek üze re yetki verilmemiş bir tamirhane vs'nin üründe sebep olduğu arızalara garanti vermez.

Konsollara gelen ek vergi ne zaman kalkacak?

18 Nisan'daki kararda tarihine kadar (bu tarih dahil) uygulanacağı açıklanan ek verginin süresi, bugün yayımlanan kararla 31 Aralık 2020 (bu tarih dahil) tarihine kadar uzatıldı.

Konsol vergisi kalkar mı?

Gümrükte yüzde 18 KDV ve yüzde 20 ÖTV uygulanan oyun konsollarına, 30 Eylül tarihine kadar yüzde 50 de ek vergi getirilmişti. ... 18 Nisan'daki kararda tarihine kadar (bu tarih dahil) uygulanacağı açıklanan ek verginin süresi, bugün yayımlanan kararla 31 Aralık 2020 (bu tarih dahil) tarihine kadar uzatıldı.