Sesli mesaja nasıl bakılır Turkcell?

İçindekiler:

  1. Sesli mesaja nasıl bakılır Turkcell?
  2. Telesekreter ücreti nedir?
  3. Turkcell sesli mesaj numarası kaç?
  4. Sesli mesaji nasil dinlerim?
  5. Sesli mesaj göndermek paralı mı?
  6. Sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz ücretli mi?

Sesli mesaja nasıl bakılır Turkcell?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları - Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Turkcell hattı üzerinden gelmiş olan sesli mesajları dinleyebilmek için, 7532 numarası ücretsiz olarak aranabilmekte ve bırakılmış olan sesli mesajları dinlemek mümkün olmaktadır.

Telesekreter ücreti nedir?

Böylece, telefonunuz kapalı olduğunda, arayan kişi size ulaşamadığında ya da cep telefonunuz cevap vermediğinde, çağrılar otomatik olarak telesekretere yönlenir. Telesekreter servisine mesaj bırakırken kendi tarifeniz üzerinden ücretlenirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 0,81 TL/mesaj şeklindedir.

Turkcell sesli mesaj numarası kaç?

Turkcell'lilerden gelen sesli mesajı dinlemek ücretsizdir. Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir. 7530 arama bedeli 99 kuruştur.

Sesli mesaji nasil dinlerim?

Sesli mesaj hizmetini arayarak sesli mesajınızı dinleyebilirsiniz. Bazı cihaz ve operatörlerde, sesli mesajlarınızın bir listesini Telefon uygulamanızda görebilirsiniz....Sesli mesaj çeviri yazısını açma
  1. Telefon uygulamasını açın.
  2. Diğer seçenekler Ayarlar. Sesli mesaj'a dokunun.
  3. Sesli mesaj çeviri yazısı'nı etkinleştirin.

Sesli mesaj göndermek paralı mı?

Peki, Sesli Mesaj dinlemek ücretli mi? Sesli mesajlarını dinlemek isteyen kişiler için önemli olan bir konu da sesli mesajları dinlemenin paralı olup olmadığıdır. Yukarıda bahsedilen bütün operatörler için, sesli mesaj dinlemek tamamen ücretsiz bir uygulama olarak abonelere sunulmaktadır.

Sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz ücretli mi?

Standart mesaj kutusu ve bırakılan mesajların dinlenmesi ücretsizdir. Sinyal sesinden sonra mesaj bırakan kullanıcılar ise kendi tarifeleri üzerinden mesaj bıraktıkları numarayı arama bedelinden ücretlendirilmektedir.