ElektraWeb otel paket programı nedir?

İçindekiler:

  1. ElektraWeb otel paket programı nedir?
  2. Otel otomasyon yazılımlarında hangi işlemler yapılır?
  3. Otel Otomasyon Programları Nedir?
  4. Otel sistem nedir?
  5. Elektra programı nedir ne için kullanılır?
  6. Elektra V5 programı nedir?
  7. Chermik Otel otomasyon Sistemi Nedir?
  8. Sispar otel programı nedir?
  9. Otomasyon programları nelerdir?
  10. Sistem otel kimin?
  11. RMOS programında gün sonu işlemleri neden yapılır?
  12. Elektra sistemi nedir?
  13. Elektra Web ne işe yarar?
  14. Fidelio micros Önbüro otomasyon Sistemi Nedir?
  15. Otel oda otomasyon sistemleri nelerdir?
  16. Sispar Önbüro Otomasyon Sistemi Nedir?
  17. Ön Büro Yönetimi Nedir?
  18. Otomasyon Programı ne demek?
  19. PLC programları nelerdir?
  20. Ön Büro programları nelerdir?

ElektraWeb otel paket programı nedir?

ElektraWeb, bünyesinde entegre online rezervasyon sistemi ve kanal yönetimini barındıran web tabanlı bir otel otomasyon programıdır. Anlık kimlik bildirimi, quick POS, ön muhasebe, misafir ilişkileri gibi turizm işletmelerinin ihtiyacı olan tüm birimleri yönetebilecek kapsamdadır.

Otel otomasyon yazılımlarında hangi işlemler yapılır?

  • Ön Kasa.
  • Faturalama.
  • Takip Listesi (Trace)
  • Departman Bazında Gelir Takibi.
  • Giderlerin Takibi.
  • Gün sonu işlemleri.
  • Online Rezervasyon Motoru.
  • Kanal Yönetimi.
Daha fazla öğe...

Otel Otomasyon Programları Nedir?

Otel otomasyonu artık her otelde bulunması gereken standart halini almış bir teknolojik sistemdir. ... Sistemin en büyük artılarından birisi güvenlik kartı sistemleridir. Yalnızca tek bir güvenlik kartı kullanılarak en üst düzeyde tüm kontroller sağlanacak şekilde müşterilere sunulmuştur.

Otel sistem nedir?

Otel yönetim sistemleri, otel işletmelerinin merkezinde yer alan ve oteldeki tüm yönetim süreçlerinin kontrol edildiği yazılım çözümleridir. ... Bu departman ve süreçlerle ilgili işlemleri otomatize eden otel yazılımları, işletme ve personel verimliliğini artırmaktadır.

Elektra programı nedir ne için kullanılır?

Elektra, toplu blokaj ve toplu Check-in olanağı sağlar. Grup rezervasyonlarında yapılan tüm değişiklikleri grubun diğer odalarına da kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Elektra online check-in ile, misafirlerinizin otele gelmeden check-in işlemlerini tamamlamalarını sağlayabilirsiniz.

Elektra V5 programı nedir?

Kullanıcılarına channel manager ve online rezervasyon sayfasını ücretsiz olarak sunan Elektraweb, her büyüklükteki ve konseptteki konaklama tesislerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapsamda bir otel yazılımıdır.

Chermik Otel otomasyon Sistemi Nedir?

Esnek bir tasarıma sahip olan Chermik, başlangıçta sadece kaplıca otomasyonu için tasarlanmış, ancak daha sonra kapsamı genişletilerek 5 yıldızlı otellerin de kullanabileceği bir otomasyon sistemine dönüştürülmştür.

Sispar otel programı nedir?

Sispar Otel Yönetim Sistemi, modüler yapıya sahip bir konaklama uygulama sistem bütünüdür. İşletme, ihtiyaçları doğrultusunda tercihlerini belirler ve uygulamaya koyar.

Otomasyon programları nelerdir?

Endüstriyel sistemlerde kullanılan otomasyon programlarına gelecek olursak en çok tercih edilen programlar şunlardır ; Activex, Speed PLC, Wintr Scad, Data Logger.

Sistem otel kimin?

Sistem Otel Merkez Arpies Yazılım A.Ş.

RMOS programında gün sonu işlemleri neden yapılır?

Gün sonu raporu müşterilerinizin hesaplarına oda ücretlerini işlemek, departmanlara göre gelir dağılımını gösterebilmek ve o günü kapatmak için kullanılan alandır. Gün sonu raporu çok önemlidir. ... Room Posting'i kullanarak müşterilerinizin hesaplarına oda ücretlerinin işlemesini sağlayabilirsiniz.

Elektra sistemi nedir?

Elektraweb Otel Yönetim Sistemi, “Günlük Durum Ekranı” ile doluluk, gelir, forecast, konaklayanlar, rezervasyonlar ilgili bilgiler ve hatta çağrı merkezi notları gibi otel hakkındaki tüm önemli ve kritik bilgileri tek bir ekranda sunar. Kullanıcılar bu verileri hem grafikler hem de listeler halinde görür.

Elektra Web ne işe yarar?

ElektraWeb, bünyesinde entegre online rezervasyon sistemi ve kanal yönetimini barındıran web tabanlı bir otel otomasyon programıdır. Anlık kimlik bildirimi, quick POS, ön muhasebe, misafir ilişkileri gibi turizm işletmelerinin ihtiyacı olan tüm birimleri yönetebilecek kapsamdadır.

Fidelio micros Önbüro otomasyon Sistemi Nedir?

Opera, Türkiye konaklama sektöründe yaygın olarak kullanılan ve turizm, otelcilik ve seyahat alanlarında ön lisans ve lisans eğitimi veren okulların otomasyon derslerinde özellikle tercih edilen bir programdır.

Otel oda otomasyon sistemleri nelerdir?

Otel Otomasyonu Ne İşe Yarar?
  • Rezervasyon Otomasyonu. Otel otomasyonu ile birden fazla yeni rezervasyon ekleme fırsatı sunulmaktadır. ...
  • Misafir İşlemleri Otomasyonu. ...
  • Tesis İşlemleri Otomasyonu. ...
  • Dönemsel Fiyat Otomasyonu. ...
  • Raporlama Otomasyonu. ...
  • Kimlik Bildirimi Otomasyonu. ...
  • Temassız Menü Modülü
BE

Sispar Önbüro Otomasyon Sistemi Nedir?

Tesis misafirlerinin daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş istatistik uygulamasıdır. Misafir istek ve şikayetlerinin anket dokümanları üzerinde doldurup daha sonra sisteme kaydedildiği ve sonuçların istatistik ve analiz raporlarıyla sunulduğu bir uygulamadır.

Ön Büro Yönetimi Nedir?

Otel organizasyonunda önbüro, yönetim bölümü de dahil olmak üzere ve tüm müşteri servisleri arasında koordinasyonu sağlayan bir noktadır. Bir otel işletmesinin odak noktası veya beyin merkezi konumunda olan önbüro işletmenin organizasyon yapısının her basamağında neler olup bittiğinden haberdardır.

Otomasyon Programı ne demek?

Otomasyon mekanik, elektronik ve bilgisayar tabanlı sistemlerin imalatı gerçekleştirmesi ve kontrol etmesi ile ilişkili bir teknoloji sistemidir. Otomasyonun ana amacı hızlı ve ekonomik üretim değil, rekabette güçlü olabilmek, hizmet kalitesini artırmaktır.

PLC programları nelerdir?

PLC, "programlanabilir mantıksal denetleyici” anlamına gelen Programmable Logic Controller ifadesinin kısaltmasıdır. Fabrikaların üretim bölümlerinde veya çalışan makinaların kontrol işlemlerinde kullanılan, isteğe göre programlanabilen, otomatik iş yaptırma kabiliyeti olan bir otomasyon cihazıdır.

Ön Büro programları nelerdir?

Ön Büro Programı
  • Kanal Yönetimi.
  • Online Rezervasyon Motoru.
  • Fiyat Yönetimi.
  • Kimlikokur Kimlik ve Pasaport Okuma.
  • CRM ve Misafir İlişkileri.
  • Çağrı Merkezi Çözümleri.
  • Sadakat Yönetimi.