Canik merkez ilçe mi?

İçindekiler:

  1. Canik merkez ilçe mi?
  2. Carsamba ilcesi hangi bolgede?
  3. Bafra'nın kaç tane köyü var?
  4. Nebiyan Yaylası Nasıl Gidilir?
  5. Samsun Nebiyan Yaylası arası kaç km?
  6. Atakum Nebiyan arası kaç km?
  7. Nebiyan Dağı nerededir?
  8. Nebiyan Dağı kaç km?
  9. Nebiyan nereye bağlı?
  10. Samsun'da yayla var mı?

Canik merkez ilçe mi?

Üç merkez ilçeden biri olan Canik şehrin doğu tarafında yer almaktadır. İlçenin kuzeyinde Karadeniz, güneyinde Canik Dagları'nın Karadeniz'e dogru uzantısı olan tepeler, batısında Mert İrmagı ve İlkadım İlçesi, dogusunda ise Kutlukent bulunmaktadır. ...

Carsamba ilcesi hangi bolgede?

Çarşamba, Samsun
Çarşamba
İlçenin Samsun'daki konumu
ÜlkeTürkiye
İlSamsun
Coğrafi bölgeKaradeniz Bölgesi

Bafra'nın kaç tane köyü var?

Köyler Hakkında… Bafranın Köyleri; Bafra Toplam 117 köy bulunmaktadır. Köyler Hakkında Daha Fazla Bİlgi Edinmek İçin Tıklayınız, Adaköy Köyü (Samsun/Bafra) Ağıllar Köyü (Samsun/Bafra) Agoralan Köyü (Samsun/Bafra) Akalan Köyü (Samsun/Bafra) Aktekke Köyü

Nebiyan Yaylası Nasıl Gidilir?

NASIL GİDİLİR? Samsun merkezden Nebiyan Dağı'na gitmek isteyenler: Samsun-Sinop karayolunu takip ederek, 19 Mayıs İlçesi'ne vardıklarında Atatürk Bulvarı üzerinden Fatih Caddesi istikametine sapacaklar. Bu yol güzergahı üzerinde yaklaşık 30 kilometre gidildikten sonra Nebiyan Dağı'na ulaşmış olacaklar.

Samsun Nebiyan Yaylası arası kaç km?

Samsun Merkez 19 mayıs nebiyan dagi arası mesafe : 60 kilometre.

Atakum Nebiyan arası kaç km?

Atakum Nebiyan Dağı arası mesafe, Atakum Nebiyan Dağı yol haritası, Atakum Nebiyan Dağı kaç saat kaç km. Atakum Nebiyan dağı arası mesafe : 29 kilometre.

Nebiyan Dağı nerededir?

Orta Karadeniz bölümünde, Samsun şehir merkezinin 28 km batısında, 19 Mayıs İlçe merkezinin 30 km güneyinde bulunan Nebiyan Dağı; 1224 mt. yüksekliğiyle bölgenin en yüksek noktalarından biridir.

Nebiyan Dağı kaç km?

Samsun 19 Mayıs ilçesi sırtlarında, ilçe merkezinden güney yönünde 20 km uzaklıkta bulunan Nebiyan dağı, her mevsim sunduğu muhteşem doğası ve manzaralarıyla görülmeye değer bir coğrafyaya sahiptir. Üst kesimlerinde bulunan Nebiyan yaylası tipik Karadeniz yayla özelliği taşır.

Nebiyan nereye bağlı?

Nebiyan Dağı, Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde yer alan dağ. Ormanları, yaylası ve suyu nedeniyle ilçenin ziyaret noktalarından biri olup Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizm merkezi olarak belirlenmiştir.

Samsun'da yayla var mı?

2062 metre rakımlı Akdağ Dağının eteğinde kurulmuş İlçede çok geniş yaylalar mevcuttur. Bunlar arasında Ladik Yaylası, Hasırcı Yaylası, Gürcü Yaylası, Büyükkızoğlu yaylası, Küpecik Yaylası, Çakırgümüş Yaylası ve Aktaş Yaylaları sayılabilir.