Despacito ne kadar izlendi?

İçindekiler:

  1. Despacito ne kadar izlendi?
  2. Despacito nasıl bu kadar izlendi?
  3. Despacito YouTube'da ne kadar izlendi?
  4. Despacito şarkısı YouTube'da kaç milyon izlenmiştir?
  5. Dünyanın en uzun şarkısı kaç saat?
  6. Dünyanın en uzun şarkısı hangisi?
  7. Dünyanın en uzun şarkısı nedir?
  8. Uzunlar şarkısını kim söylüyor?
  9. Eren Alıcı kim?

Despacito ne kadar izlendi?

7 milyarı geçti, en çok izlenen video oldu.

Despacito nasıl bu kadar izlendi?

5 milyarı da geçti Her iki şarkıyı da geride bırakmayı başaran 'Despacito' bu sefer kendi rekorunu kırarak Youtube'ta 5 milyar izlenmeyi de geçmeyi başardı. Ve böylelikle Youtube'ta 5 milyar izlenmeyi geçen ilk video oldu.

Despacito YouTube'da ne kadar izlendi?

Klip, altı milyardan fazla izlenerek liderliği elinde tuttu. Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi'nin Despacito adlı şarkısı YouTube'da ikinci kez rekor kırdı.Fonsi'nin Daddy Yankee ile birlikte seslendirdiği Despacito adlı şarkının YouTube'da yayınlanan klibi altı milyardan fazla izlenerek yeni bir rekora imza attı.

Despacito şarkısı YouTube'da kaç milyon izlenmiştir?

YouTube'un ayarlarını bozan Gangnam Style'ı çok kısa bir sürede tahtından eden Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından söylenen şarkının klibi şimdi de kolay kolay kırılamayacak bir rekora imza attı. 5 MİLYAR! Despacito, YouTube'da 5 Milyar İzlenmeyi Geçen İlk Video Oldu!

Dünyanın en uzun şarkısı kaç saat?

Oasis'in 1998'de yayınladığı dokuz dakika 38 saniyelik şarkısı All Around the World, İngiltere'de bir numaraya yerleşen en uzun şarkı. Noel Gallgher, şarkının orijinal versiyonunun 12 dakika olduğunu söylemiş ve "Ben ne kadar uzun o kadar iyi diye düşünürüm" demişti.

Dünyanın en uzun şarkısı hangisi?

Öte yandan şimdiye kadar resmi olarak yayınlanan en uzun şarkı bu kadar yaygın bir başarıya ulaşmadı. Belki de 13 saat, 23 dakika ve 32 saniye uzunluğunda olduğu için. “The Rise and Fall of Bossanova” adlı parça, Massachusetts'ten Michael ve Kelley Bostwick tarafından yaratıldı.

Dünyanın en uzun şarkısı nedir?

Albümün bir numaralı şarkısı olan 29 dakika 29 saniyelik süresiyle "Kahır Mektubu", en uzun süreli Türkçe şarkı olmuştur. Muzaffer Özpınar'ın yanı sıra İlham Behlül Pektaş ve Ahmet Selçuk İlkan'ın da sözlerine katkıda bulunduğu şarkı, Türk Sanat Müziği'nin yanı sıra arabesk müzikten de esintilere sahiptir.

Uzunlar şarkısını kim söylüyor?

Eren Alıcı çok genç yetenekli bir müzisyen kendisiyle aşağıda sizin de keyifle okuyacağınız samimi röportajı yaptık. Yeni çıkacak şarkısını da dinletti yine muhteşem bir şarkı geliyor.

Eren Alıcı kim?

Son zamanların yükselen alternatif müzik gruplarından biri olan Evdeki Saat grubunun solisti Eren Alıcı, 1996 yılında Bursa'da doğdu. Üniversite eğitimini Medya İletişim Sistemleri bölümünde tamamladı. 12-13 yaşlarında müziğe ilgi duymaya başlayınca kendince müzik aletleri öğrenmeye başladı.