Ebadan kazanılan puanlar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ebadan kazanılan puanlar ne işe yarar?
  2. EBA dan alınan puanlar ne işe yarar?
  3. EBA da nasıl çok puan kazanılır?
  4. EBA da nasıl birşey paylaşılır?

Ebadan kazanılan puanlar ne işe yarar?

EBA içeriklerinden büyük puanlar almak mümkündür. EBA'da sol taraftaki menülerde yer alan her içeriğe uygun paylaşımlar yaparsanız ve en önemlisi öğrenci katılımını sağlarsanız büyük puanlar elde edersiniz. Bakanlık özellikle uzaktan eğitim sürecinden EBA puanlarını takip ediyor.

EBA dan alınan puanlar ne işe yarar?

EBA puanı eğitim yılı başından eğitim yılı sonuna kadar ki süreçteki etkinliklerden alınan puanları kapsıyor. ... EBA puanları aynı zamanda öğretmenlerin öğrencileri ile koronavirüs sürecindeki eğitim öğretim faaliyetlerinin ne denli yapıldığı hakkında bizlere fikir veriyor.

EBA da nasıl çok puan kazanılır?

Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) puan kazanmanın belli başlı iki yolu vardır, Öğrenci, EBA'nın "Duvar" alanında paylaşım yaparak ve etkileşime girerek, bu sayede EBA Portfolyo'suna katkıda bulunarak puan kazanabilir. Öğrenci, EBA sayfalarında sorular çözdüğünde ve ödevlerini tamamladığında puan kazanabilir.

EBA da nasıl birşey paylaşılır?

bulunduğu satıra tıklayarak işlem menüsü açılır ve “Paylaşım” ) butonuna tıklanır (bkz. Ekran Görüntüsü 13). ve boşluk bırakılır. Sistem tarafından o kullanıcının adı----soyadı ekrana getirilir. Kullanıcının adına tıklayarak kullanıcıyı paylaşıma ekleyebilirsiniz.