Istanbul sosyal tesisler bayramda açık mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul sosyal tesisler bayramda açık mı?
  2. Sosyal tesisler acık mı?
  3. Beylikdüzünden Florya Sosyal Tesisleri ne nasıl gidilir?
  4. Florya metrobüs durağından sosyal tesislere nasıl gidilir?
  5. Sosyal tesisler ne oluyor?
  6. Fethi Paşa Korusu bayramda açık mı?

Istanbul sosyal tesisler bayramda açık mı?

İstanbul'un en güzel noktalarında kafeterya ve restoran hizmeti sunan İBB Sosyal Tesisleri, bayramın ilk günü misafirlerini yalnızca Florya ve Çamlıca Sosyal Tesisleri kafeteryalarında ağırlarken diğer günlerde ise tam kapasite hizmet sunacak.

Sosyal tesisler acık mı?

İBB sosyal tesisleri, 12 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren yeniden açılıyor. ... Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından açıklanan tedbirler kapsamında yeni normale göre düzenlenen ve 12 Haziran'da hizmet vermeye hazırlanan İBB sosyal tesislerinde, oturma düzeni sosyal mesafeye göre ayarlandı.

Beylikdüzünden Florya Sosyal Tesisleri ne nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Küçükçekmece'de inip 3 dakikalık bir yürüyüş ile Marmaray'a aktarma yapınız.

Florya metrobüs durağından sosyal tesislere nasıl gidilir?

Metrobüsten Küçükçekmece durağında inin. Metrobüs köprüsünden deniz tarafına inin. Kubilay Caddesini takiben Basınköy İstanbul Caddesi'ne yürüyün. Küçükçekmece Köprüsü Durağı ndan BN1, BN2 veya BN3 hatlı İETT otobüsüne binin.

Sosyal tesisler ne oluyor?

Kamu, kurum ve kuruluşları ile özel işletmelerin personelinin aileleriyle birlikte yararlandığı tesislere sosyal tesis dendiği gibi, büyük konut sitelerinde ikamet edenlerin yararlandıkları havuz, cafe, spor salonu gibi alanların bütününe de sosyal tesis denir.

Fethi Paşa Korusu bayramda açık mı?

Fethi Paşa korusu, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün misafirlerine hizmet vermektedir.