Istanbul Üsküp trenle kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üsküp trenle kaç saat?
  2. Üsküp Belgrad arası kaç saat?
  3. Türkiyeden Üsküp e nasıl gidilir?
  4. Istanbul Belgrad arası otobüsle kaç saat?
  5. Sofya Belgrad arası trenle kaç saat?
  6. Makedonya'ya gitmek için ne gerekli?
  7. Türkiye'den Makedonya'ya nasıl gidilir?
  8. Istanbul Sırbistan otobüsle kaç saat?
  9. Türkiye'den Sırbistan'a otobüs var mı?
  10. Istanbul Sofya arası trenle kaç saat?
  11. Sofya dan Belgrad'a nasıl gidilir?

Istanbul Üsküp trenle kaç saat?

Günlük trenin yolculuk süresi 12 saattir. Tren biletleri 29 EUR'dan başlıyor. İstanbul Halkalı istasyonunda tren hareket saati 21:40, Sofya varış saati ise 08:40. Tren biletinizi yerel olarak İstanbul Sirkeci tren istasyonundan satın alın (gişe 4).

Üsküp Belgrad arası kaç saat?

1 Belgrad (Sırbistan) - Üsküp (Makedonya) Tren biletini bir tren istasyonundan satın alın. Tren bağlantısı yoksa, otobüsle seyahat etmelisiniz. Örnek tren yolculukları: - Belgrad'dan Üsküp'e: yolculuk süresi 10 saattir.

Türkiyeden Üsküp e nasıl gidilir?

Makedonya'nın başkenti Üsküp'e Türkiye'den havayoluyla ya da karayoluyla ulaşım sağlanıyor. Üsküp'e havayoluyla ulaşım: İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise Pegasus Hava Yolları'nın Üsküp'e direkt uçak seferleri var. İstanbul-Üsküp uçuş süresi 1,5 saat.

Istanbul Belgrad arası otobüsle kaç saat?

Otobüs tarifeleri İstanbul - Belgrad
KalkışSeyahat süresi
Pazartesi,
08:45 14:3014:30
Lasta
2 satır daha

Sofya Belgrad arası trenle kaç saat?

1 Sofya (Bulgaristan) - Belgrad (Sırbistan) Sezon dışında (Ekim-Mayıs) Dimitrovgrad ve Niš'te trenleri değiştirmeniz gerekir. Bazen bir gece treni de sunulur. Sofya'dan Belgrad'a direkt gündüz treni ile yolculuk süresi 09:15 saattir. 2. sınıfta 21 EUR'dan başlayan tren biletleri mevcuttur.

Makedonya'ya gitmek için ne gerekli?

En az altı ay geçerli pasaporta veya geçerli seyahat belgesine sahip olmak, Transit geçiş veya üçüncü bir ülkeye seyahat halinde ilgili ülkenin vizesine veya ikamet iznine sahip bulunmak veya bunlara yasal yollardan sahip olabileceğini kanıtlamak, Makedonya'da geçimini temin için yeterli maddi imkana sahip olmak.

Türkiye'den Makedonya'ya nasıl gidilir?

Türkiye'den iki havayolu şirketi Makedonya'nın başkenti Üsküp'e uçuşlar düzenlemektedir. Makedonya'ya Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ile vizesiz giriş yapabilir, 90 gün boyunca ülkede dolaşma hakkına sahipsinizdir. Türkiye'den her iki havayolu şirketi Türk Hava Yolları ve Pegasus Makedonya'ya uçuşları mevcuttur.

Istanbul Sırbistan otobüsle kaç saat?

Otobüs tarifeleri İstanbul - Belgrad
KalkışSeyahat süresi
Pazartesi,
08:45 14:3014:30
Lasta
2 satır daha

Türkiye'den Sırbistan'a otobüs var mı?

Türkiye'den Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a uçak, tren, otobüs ya da özel araçla gitmek mümkün. ... Türk vatandaşlarına vize uygulamayan Sırbistan'a girişlerde, seyahat eden kişinin otel rezervasyonu ve dönüş biletini bulundurması öneriliyor.

Istanbul Sofya arası trenle kaç saat?

Alternatif tatil isteyenlere Sofya Ekspresi Halkalı'dan her gün saat 21.40'ta, Sofya'dan 21.00'de hareket eden ekspresle seyahat yaklaşık 9 saat 50 dakika sürüyor. Eksprese ilave edilen vagonlarla yaz aylarında Bükreş bağlantısı da sağlanıyor. Bükreş bağlantısının seyahati yaklaşık 21 saat sürüyor.

Sofya dan Belgrad'a nasıl gidilir?

Sofya şehrinden Belgrad şehrine direkt gündüz tren bağlantısı ile seyahat edin. Sezon dışında (Ekim-Mayıs) Dimitrovgrad ve Niš'te trenleri değiştirmeniz gerekir. Bazen bir gece treni de sunulur. Sofya'dan Belgrad'a direkt gündüz treni ile yolculuk süresi 09:15 saattir.