Tatil sepeti rezervasyon nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tatil sepeti rezervasyon nasıl yapılır?
  2. Tatil sepeti kime ait?
  3. Tatil sepeti ne zaman kuruldu?
  4. Paket tatil ne demek?
  5. 444 44 20 nerenin numarası?
  6. Ultra her şey dahil ne demek?
  7. Suat Gücel kimdir?
  8. Paket turda neler var?
  9. Deluxe Class her şey dahil ne demek?
  10. Paket tur çeşitleri nelerdir?
  11. Turizm çeşitleri nelerdir?

Tatil sepeti rezervasyon nasıl yapılır?

Nasıl Rezervasyon Yaparım?
  1. tatilsepeti.com'da sayfanın üst bölümündeki "Kayıt Ol" bağlantısına tıklayıp üyelik bilgilerinizi girerek kaydınızı yapın.
  2. Tebrikler! ...
  3. Seçtiğiniz otel ya da turla ilgili ayrıntılı bilgileri "Detayları İncele" butonunu tıklayarak görebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Tatil sepeti kime ait?

Kaan Karayal - Tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı 1996-2002 - Daha lisedeyken ortaklarıyla birlikte Daltons Organizasyon'u kurup öğrenci aktiviteleri organizasyonları yaparak profesyonel iş hayatına başladı. 2002 - DLT Turizm ve Ticaret A.Ş.'yi kurdular. 2004 - Ortakları ile tatilsepeti.com'u kurdu.

Tatil sepeti ne zaman kuruldu?

Temellerini 2002 yılında attığımız tatilsepeti.com, 2004'ten bu yana yıllık 20 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 50 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin önde gelen turizm portalı konumuna geldi.

Paket tatil ne demek?

Bir paket turu, paket tatili veya tur paket, bir tur operatörü ve seyahat acentası olarak bilinen bir satıcı tarafından birlikte tanıtılan ve satılan ulaşım ve konaklama yerlerinden oluşur. Tatil boyunca bu tür bir kiralık araç, etkinlikler veya geziler gibi diğer hizmetler sağlanabilir.

444 44 20 nerenin numarası?

Lütfen tüm öneri ve şikayetlerinizi bize bildiriniz....365 GÜN Müşteri Memnuniyeti.
Tatil Danışmanlarımız:444 44 20
Genel Müdürlük
Adres:Yeşilce Mah. Diken Sok. No:2 Kat:1 Kağıthane/İstanbul (Haritada Göster)
Telefon:0212 385 23 00
Faks:0212 278 20 00
2 satır daha

Ultra her şey dahil ne demek?

Ultra her şey dahil konaklama sisteminde; sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı içecekleri ve atıştırmalık ikramları, akşam yemeğinin yanı sıra yerli ve ithal alkollü içecekler konaklama ücretine dahildir. ... Ultra herşey dahil oteller aynı zamanda 'Deluxe otel' olarak da adlandırılmaktadır.

Suat Gücel kimdir?

2002 yılında kurulan, Tatilsepeti.Com markasını da bünyesinde bulunduran DLT Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin yönetici ortaklarından olan Suat Gücel, aynı zamanda şirketin Satış – Pazarlama Müdürüdür.

Paket turda neler var?

“Ulaştırma, konaklama ve bunlara yardımcı sayılmayan diğer turistik hizmetlerin en az ikisinin birlikte, her şeyin dahil olduğu fiyatla satılan veya satış taahhüdü yapılan ve hizmeti 24 saatten uzun bir süreyi kapsayan veya gecelik konaklamayı içeren sözleşmelerdir.”

Deluxe Class her şey dahil ne demek?

Yüksek sınıf her şey dahil konsepte sahip olan oteller, tüm hizmetleri ücretsiz olarak sizlerle buluşturuyor. Genellikle "Deluxe Oteller" kategorisindeki konaklama tesislerinin sunduğu bu konseptte; Aqua Park, su sporları, çocuk oyun alanları ve çeşitli aktivitelere yer veriliyor.

Paket tur çeşitleri nelerdir?

Niteliklerine Göre Paket Turlar. Niteliklerine göre paket turlar, bağımsız turlar, gözetimli turlar, yönetilen turlar, eşlikli turlar ve rehberli turlar olmaz üzere beşe ayrılmaktadır ve bu tur çeşitleri hakkında bilgiler aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.

Turizm çeşitleri nelerdir?

Turizm Çeşitleri
  1. Sağlık Turizmi ve Termal Turizm. ...
  2. Kış Sporları Turizmi. ...
  3. Yayla Turizmi. ...
  4. Akarsu Turizmi. ...
  5. Botanik Turizmi. ...
  6. Dağcılık. ...
  7. Golf Turizmi. ...
  8. Hava Sporları
Daha fazla öğe...