TSK Akıllı Kart ücreti Nereden yatırılır?

İçindekiler:

  1. TSK Akıllı Kart ücreti Nereden yatırılır?
  2. TSK Akıllı Kart kimlere çıkar?
  3. Askeri kimlik resmi kimlik yerine geçer mı?
  4. TSK Akıllı Kart nedir ne işe yarar?
  5. Kırmızı kimlik kartı kimlere verilir?
  6. Öğretmen kimlik kartı kimlere verilir?

TSK Akıllı Kart ücreti Nereden yatırılır?

1) Yıllık Ordu Evleri bandrol ücreti; TC ZİRAAT BANKASI/SARAÇOĞLU ŞUBESİ IBAN: TR 59 01 Hesap Numarasına para yatırılarak/eft/havale yapılıp dekont alınacak (Havale ücreti alınmayacaktır) (siz internetten yaparsanız yazıcıdan çıktı alın kabul ediyorlar) veya Ordu Evlerinde Kredi kartı ile ödeme ...

TSK Akıllı Kart kimlere çıkar?

2.ASIL HAK SAHİBİNİN ÇOCUKLARI:11 yaşını doldurup 12 yaşından gün alan çocuklar kart hakkına sahip olur.
  • a.Anne ve babanın sağ olması durumunda:
  • (1)Erkek çocuklar: Öğrenim ve çalışma durumuna bakılmaksızın (bekar ve boşanmış olan) 35 yaşını bitirinceye kadar TSK Personel Akıllı kart hakkına sahiptir.
Daha fazla öğe...

Askeri kimlik resmi kimlik yerine geçer mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, yönetmelikle belirlenen istisnalar saklı kalmak kaydıyla askerî kimlik kartlarını resmî ve sivil olarak üzerlerinde bulundururlar. ' şeklinde eklenen birinci fıkra gereğince Türk Silahlı Kuvvetleri personeline verilen kimlik kartları resmi kimlik niteliğindedir.

TSK Akıllı Kart nedir ne işe yarar?

Oyak Bank tarafından TSK'ya özel olarak geliştirilen Oyak Bank e-cüzdan uygulaması ile akıllı kartlar, kullanıcıların cebindeki nakit para gibi harcama noktalarında ödeme aracı olarak kullanılacak, nakit para dolaşımı en aza inecek, ödemelerdeki bozuk para sıkıntısı ve para üstü sorunları ortadan kalkacak, işlemler ...

Kırmızı kimlik kartı kimlere verilir?

MADDE 13 – (1) Diplomatik kadronun üyelerine, konsolosluk memurlarına, uluslararası memurlara ve aile üyelerine kırmızı bantlı kimlik kartı düzenlenir.

Öğretmen kimlik kartı kimlere verilir?

c) Taşra teşkilâtında görevli olanlar ile bu görevlerden emekliye ayrılanlara görevli oldukları veya emekliye ayrıldıkları il-ilçe millî eğitim müdürlüklerince, personel kimlik kartı verilir.