Bebelac ishal maması hangisi?

İçindekiler:

  1. Bebelac ishal maması hangisi?
  2. İshal olan bebege mama verilir mi?
  3. Bebekleri ne ishal yapar?
  4. Laktozsuz mama nedir?
  5. Laktozsuz mama ne için kullanılır?

Bebelac ishal maması hangisi?

Bebelac LF 400gr, akut ishali olan bebeklerde ve çocuklarda kullanılan üstün özelliklere sahip prebiyotik lif ilaveli bir ishal mamasıdır. İçeriğindeki muz püresi, bu dönemde iştahsız olan bebeğin mamayı severek yemesini sağlar.

İshal olan bebege mama verilir mi?

Anne sütü almayan 4-6 aylıktan büyük bebek ve çocuklarda kısa aralıklarla enerji ve proteinden zengin, yumuşak, taze hazırlanmış püre şeklindeki yiyeceklerden (yoğurt, yoğurt ile yapılmış olan az yağlı pirinç çorbası, ayran, pirinç lapası, haşlanmış patates ve havuç püresi) önerilir. Elma, muz püresi de verilebilir.

Bebekleri ne ishal yapar?

Özellikle süt çocuklarında beslenmenin yaşa ve ihtiyaca yönelik olmaması ishal problemine yol açabilir. Bebeğin gereğinden fazla beslenmesi, yaşına uygun olmayan besinler tüketilmesi ve ek gıdaya geçiş süreci bebeklerde beslenmeye bağlı ishal problemine yol açan en büyük nedenlerdir.

Laktozsuz mama nedir?

Laktozsuz mama (LF, Lactose-free) -laktoz (süt şekeri=2glikoz molekülü) anne sütü, inek sütü, keçi sütü ve tüm standart mamalarda vardır. -galaktozemi ve konjenital laktaz eksikliği olan hastalar kullanmalı.

Laktozsuz mama ne için kullanılır?

Laktozsuz mama (LF, Lactose-free) -galaktozemi ve konjenital laktaz eksikliği olan hastalar kullanmalı.