Hayırlı Kısmet için hangi sure?

İçindekiler:

  1. Hayırlı Kısmet için hangi sure?
  2. Hayırlı bir evlilik için nasıl dua edilmeli?
  3. Evlilik için Taha Suresi nasıl okunur?
  4. Kısmet açılması için hangi dualar okunur?
  5. Hayırlı Kısmet için hangi Esma ül Hüsna?

Hayırlı Kısmet için hangi sure?

*Bu duayı her gün sabah namazının ardından 70 defa okuyan kişiler, Cenab-ı Hakk'ın izni keremiyle hayırlı bir eşle evleneceklerdir. Sevdiğinle Evlenmek İçin Denenmiş Etkili ve Güçlü Dualar! Allahu la ilahe illa hüvel hakiymul habir. Allahu la ilahe illa hüves semiul basir.

Hayırlı bir evlilik için nasıl dua edilmeli?

'' Rabbim bu kısmetim hayırlı ise benim eşim olsun değil ise o kişiden beni soğut. Bu durum için seni vekil ediyorum ya Rabbim.'' TÜRKÇESİ "...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a'yunin vec'alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." MANASI: "...

Evlilik için Taha Suresi nasıl okunur?

Taha suresinin 12 ayeti 21 defa okunur ve salavat çekilerek istek tekrarlanır. 21 defa okunan Taha suresi kısmeti kapalı olan kız evladına kısmet çıkar, hayırlısından salih bir eşin nasip olmasına yardımcı olur.

Kısmet açılması için hangi dualar okunur?

Duası : “İnnâ Fetahnâ Leke fethan-mübina.Ve fütihatis-semâiü fekânet ebvabâ.” Anlamı:“Muhakkak ki Biz, sana apaçık bir fetih verdik. Gök de açılmış, kapı kapı olmuştur.” Manası : “Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin.

Hayırlı Kısmet için hangi Esma ül Hüsna?

“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.”