Diş teli Fiyatları 2021 taksit olur mu?

İçindekiler:

  1. Diş teli Fiyatları 2021 taksit olur mu?
  2. Diş teli taktırmak kaç lira?
  3. Diş telinde taksit yapılıyor mu?
  4. Diş teli Ayrık dişleri birleştirir mi?
  5. Diş telleri ne kadar sürede etki eder?

Diş teli Fiyatları 2021 taksit olur mu?

2021 yılına göre güncellediğimiz fiyatlandırmalara göre; diş teli fiyatları 2.500₺ ile 6.500₺ aralığında değişmektedir. ... Diş teli fiyatlarını 2021 yılına göre güncellenmiş olan bu hesaplama aracı ile kendiniz hesapladığınızda size çıkan diş teli fiyatını kliniğimizde tedaviniz süresince taksitle ödeyebileceksiniz.

Diş teli taktırmak kaç lira?

Diş teli fiyatları, tedavi türüne göre 2.500 ile 9.000 TL aralığında değişmektedir. Tek çeneye diş teli tedavisinde bu fiyatlar 2.500 ile 3.500 TL gibi taban fiyatlar ile tedavi edilmektedir, diş yapısı bozukluk oranı bu fiyatları belirleyen temel unsurlardan bir diğeridir.

Diş telinde taksit yapılıyor mu?

Kliniğimizde buna ek olarak tedavi süresi boyunca taksitlendirme yapılarak ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Örneğin 12 ay sürecek 2400 tl maliyetindeki bir tedaviyi, 12 ay boyunca ayda 200 tl gibi bir taksitlendirme ile ödeyebilirsiniz.

Diş teli Ayrık dişleri birleştirir mi?

Dişlerdeki ayrılma miktarı, yaş, kemik yapısı gibi bir çok faktör süreyi değiştirebilir. Diş teli ya da şeffaf plak kullanmak istemeyen daha hızlı bir çözüm isteyen hastalar için ayrık diş tedavisinde bonding yöntemi kullanılabilir.

Diş telleri ne kadar sürede etki eder?

Diş telinin sonuç vermesi adına minimum 1 yıl boyunca beklemek gerekir. Problemleri ya da şikayetleri az olan hastalarda daha kısa sürede başarı elde etmek mümkündür. Diş teli, minimum 8 ay boyunca kalmak zorundadır. Bir hastanın tel takma süresi 18 aydan başlar ve 24 aya kadar değişiklik gösterir.