Kirpik lifting nedir faydaları?

İçindekiler:

  1. Kirpik lifting nedir faydaları?
  2. Kirpik lifting nasıl düzelir?
  3. Kirpik lifting hemen bozulur mu?
  4. Kirpik lifting nasıl kullanılmalı?
  5. Kirpik lifting ne kadar sürede yapılır?
  6. Kirpik liftingi kaç ay sürer?
  7. Kaş Lifting kaç dakika sürer?
  8. Kaş liftingi ne kadar kalıcı?

Kirpik lifting nedir faydaları?

Kirpik Lifting, seyrek ve hacimsiz kirpikleri kökten uca güçlendirerek, kirpiklerin daha uzun ve daha dolgun görünmesi sağlayan bir işlemdir. Doğal kirpiklerin beslenmesini ve kıvrılmasını sağlayan bu yöntemde kimyasal maddeler kullanılmaz.

Kirpik lifting nasıl düzelir?

Kirpik liftingi silmek biraz zahmetli bir iştir. Çünkü kalıcı makyaj grubuna girmesinden dolayı kolay silinmemektedir. Fakat her gece uygulayacağınız yoğun yağ bazlı makyaj temizleyiciler liftingi silmenize yardımcı olacaktır. Pamuğa dökeceğiniz makyaj temizleyici ile her gece yatmadan kiriklerinizi nazikçe ovalayın.

Kirpik lifting hemen bozulur mu?

Ayrıca lifting işlemi 2-3 ay arasında kendiliğinden kaybolur. Eğer daha önce bozulmasını istiyorsanız kirpiklerinize zarar vermeyecek şekilde buhar işlemi uygulayarak nazikçe temizleyebilirsiniz.

Kirpik lifting nasıl kullanılmalı?

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır. Sonrasında kirpiklerin tek tek ayrılarak cımbızla yapıştırıp kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir.

Kirpik lifting ne kadar sürede yapılır?

Kirpik lifting kalıcılığı kişiye göre farklılık gösterebilir. Kirpik liftingin etkisi ortalama olarak 2-3 ay arası sürüyor. Uygulama sonrası kirpikler kuruduktan sonra yüzünü yıkayabilir ama göz makyajı yapmak ve maskara uygulamak için en az 12 saat beklemelisin.

Kirpik liftingi kaç ay sürer?

Kirpikler bu işlem sayesinde daha uzun, bakımlı ve kıvrık görünür. Bu işlemin kalıcılığı kişinin kendi kirpik yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak ortalama olarak 2,5-3 ay kadar rahatlıkla kullanılabilir. Kirpik liftingi yaptırmadan önce kirpikler mutlaka temiz ve kuru olmalıdır.

Kaş Lifting kaç dakika sürer?

Kirpik solüsyon işlemi 3 aşamada farklı farklı solüsyonlarla tekrarlanıp son aşama da renkli keratin uygulaması ile kirpiğe hacim ve renk katılıyor. Ortalama 40 dakikalık bir süreç kirpik liftingi için yeterli oluyor.

Kaş liftingi ne kadar kalıcı?

Kaş lifting uygulaması ortalama 2 ay kalıcıdır.