Türk Telekom Paket değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Paket değişikliği nasıl yapılır?
  2. Vodafone paket değişimi nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom Taahhüt nasıl yapılır?
  4. Faturalı hatta taahhüt nedir?

Türk Telekom Paket değişikliği nasıl yapılır?

Paket değişikliği işlemini, Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Mağazaları, 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden yapılabilir. Ya da Türk Telekom Online İşlem Merkezi'nden TekŞifre'niz ile giriş yaparak paketnizi değiştirebilirsiniz.

Vodafone paket değişimi nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom Taahhüt nasıl yapılır?

Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Türk Telekom Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Faturalı hatta taahhüt nedir?

Bir kişi, bir konuda taahhüt verirse; o konudaki yükümlülükleri yerine getirmeye söz vermiş olur. Günümüzde taahhüt, genelde şirketlerle vatandaşlar arasındaki sözleşmelerde kullanılan bir kavramdır. Birçok internet servis sağlayıcı, müşterisine internet hizmeti sunmadan önce bir abonelik sözleşmesi imzalatır.