Nakite Taksit nedir?

İçindekiler:

  1. Nakite Taksit nedir?
  2. VakıfBank hesap kartına taksit yapılır mı?
  3. Kredi kartı nakit çekim faizi günlük mü aylık mı?
  4. VakıfBank taksit nasıl yapılır?

Nakite Taksit nedir?

Bankaların kredi kartı müşterilerine sunduğu taksitli bir kredi çeşididir. Taksitli nakit avansta kredi kartından kredi ile borç alınmaktadır. Taksitli avansta taksit imkanları 2 ila 12 ay arasında değişmekte olup bankadan bankaya taksit seçenekleri farklılık göstermektedir. En fazla tercih edilen nakit avans türüdür.

VakıfBank hesap kartına taksit yapılır mı?

Tüm VakıfBank kredi kartları PeşineTaksit özelliğinden yararlanabilir. Bireysel kredi kartları için taksit üst limiti 12 ay, BusinessCard'lar için 18 ay olarak belirlenmiştir. PeşineTaksit özelliğinden İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık ve Çağrı Merkezi (08502220724) kanallarından faydalanabilirsiniz.

Kredi kartı nakit çekim faizi günlük mü aylık mı?

Çektiğiniz avansı yatırmadığınız her gün için faiz işler. Eğer çektiğiniz nakit avansı uzun vadede geri ödemeyi planlıyorsanız,nakit avans çekmek yerine kredi çekmek sizin yararınıza olacaktır. 6 aylık bir ödeme planınız varsa bile ihtiyaç kredisi daha hesaplıya gelecektir.

VakıfBank taksit nasıl yapılır?

Ekstre taksitlendir işlemlerini VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı, 08502220724 Çağrı Merkezi, Şubeler veya SMS kanalıyla talep edebilirsiniz. SMS kanalıyla taksitlendirmek için TAKSİTLENDİR yazıp, kartınızın son 6 hanesini ve istediğiniz taksit sayısını ekleyerek 5724'e gönderebilirsiniz.