Fiili kelimesi ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Fiili kelimesi ne anlama gelir?
  2. DeFacto durumu ne demek?
  3. DeFacto Türk markası mı?
  4. DeFacto nasıl bir marka?
  5. De facto bölge nedir?
  6. DeFacto markası hangi ülkeye ait?

Fiili kelimesi ne anlama gelir?

Fiili kelimesi Arapça kökenli bir kelime olmakla birlikte, hem sıfat hem zarf olarak da kullanılabilen ve gerçekten ve eylem gerçekleştirerek yapmak anlamlarına gelen sözcüktür.

DeFacto durumu ne demek?

Bir ülkenin bağımsızlığını kazanması için, bağımsızlık için aranan şartları yerine getirmesi gerekir. Bunlar kısaca, bir vatanının olması, seçilmiş bir parlamentosu, bayrağı ve hükümetidir. Bunlar varsa o devlet DE FACTO yani fiilen var demektir. ... Fiili durum yaratılmaksızın bir devletin kurulması mümkün olmaz.

DeFacto Türk markası mı?

DeFacto giyim firması, 2003 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Kurucusu Zeki Cemal Özen'dir. DeFacto giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. ... Sektörün kısa sürede 2. büyük markası haline gelmiş olan DeFacto'nun Yurt Dışı'nda ve Türkiye'de aktif olan toplam 333 mağazası mevcuttur.

DeFacto nasıl bir marka?

Tarihçe. 2003 yılında kurulan ve 2005 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, dünyada 50'den fazla ülkede, 500'den fazla mağaza ve 14.000'den fazla çalışan ile faaliyet göstermektedir. Türkiye'deki mağaza sayısı 300'dür. 2013 yılı itibarıyla Ozon Giyim Türkiye'nin 36. büyük markası konumundadır.

De facto bölge nedir?

De facto teriminin oldukça geniş bir kullanım alanı vardır. ... Evlilikten, devletler hukukuna kadar birçok konuda kullanılır. Ayrıca geçerli bir kanun ya da standardın olmadığı fakat genelleşmiş bir uygulamanın söz konusu olduğu herhangi bir durumu belirtmek için de kullanılır.

DeFacto markası hangi ülkeye ait?

DeFacto giyim firması, 2003 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Kurucusu Zeki Cemal Özen'dir. DeFacto giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir.