Apranax 500 mg ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Apranax 500 mg ne için kullanılır?
  2. Apranax 550 mg kaç saatte bir içilir?
  3. Apranax ta parasetamol var mı?
  4. Aprol fort yan etkileri nelerdir?
  5. Aprol ne işe yarıyor?

Apranax 500 mg ne için kullanılır?

Apranax travma sonrası ya da farklı nedenlerle eklemlerde ve kaslarda oluşan ağrı, hassasiyet, ödem, eklem tutukluğu ve iltihabın tedavisinde reçete edilen bir ilaçtır. Diş ağrısı ve baş ağrısı gibi hafifi ve orta dereceli ağrılarda, cerrahi sonrası iyileşme süreci ağrılarında ve ateş düşürücü olarak da kullanılabilir.

Apranax 550 mg kaç saatte bir içilir?

tek tablet (550 mg) veya 6-8 saatte bir 275 mg ile devam edilir. Başlangıç günlük toplam dozu 1375 mg'ı ve daha sonra ise 2 tableti (1100 mg'ı) aşmamalıdır. Uygulama yolu ve metodu: Tabletler çiğnenmeden yeterli miktarda sıvı, örneğin bir bardak su ile yutulmalıdır.

Apranax ta parasetamol var mı?

Her tablet ilaçta 250 mg parasetamol ve kafein mevcuttur. 12 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için uygun bir ağrı kesici, ateş düşürücüdür.

Aprol fort yan etkileri nelerdir?

Belirgin doz aşımı baş ağrısı, baş dönmesi, mide yanması, hazımsızlık, bulantı, kusma, mide barsak sisteminde kanama, bazen ishal, uyuşukluk, sersemlik, kulak çınlaması, baygınlık ile kendini gösterir.

Aprol ne işe yarıyor?

APROL, pembe, çift kenarlı, bikonveks, yuvarlak, bir yüzü çentikli diğer yüzünde “APROL” yazısı olan film kaplı tabletlerden oluşan 10 ve 20 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. APROL, ağrı ve iltihaba etkili (NSAİ) ilaçlar grubundan ağrı kesici etkilere sahip bir ilaçtır.