Diş leke silgisi nedir?

İçindekiler:

  1. Diş leke silgisi nedir?
  2. Staino diş leke silgisi zararlı mi?
  3. Diş kökleri neden Siyahlaşır?
  4. Diş kararması nasıl tedavi edilir?
  5. Diş silgisi ne işe yarar?

Diş leke silgisi nedir?

Staino Diş Leke Silgisi ( Amerika'dan İthal) Diş yüzeyinde oluşan diş pası olarak da tanımlanan,diş yüzey lekelerinin silerek temizlenmesine yardımcı olur. Sigara lekeleri, Çay,kahve,kola lekeleri, Yiyecek lekeleri'nin silinerek temizlenmesine yardımcı olur.

Staino diş leke silgisi zararlı mi?

Staino Eraser Diş Leke Silici • Diş hekimlerinin 40 yıldır kullandığı aynı materyalden olan kauçuktan yapılmış bir üründür. Staino'nun whitening (beyazlatma) teknolojisi kullanılmıştır. ... Diş minesine zarar vermez.

Diş kökleri neden Siyahlaşır?

Ağız içi hijyenin kötü olması ve çürükler. Sigara kullanımı Florit ve demir içeren vitamin destek hapları-Uzun süreli diş teli kullanımı Diş protezi, diş kaplaması yada dolgunun zamanla aşınması

Diş kararması nasıl tedavi edilir?

Dişteki Siyah Lekelenmeler Nasıl Önlenir?
  1. Kahve, Çay ve Sigara Tüketiminden Uzak Durun. Kahve ve çay hemen hemen herkesin en sevdiği sıcak içecekler arasında yer alıyor. ...
  2. Dişlerinizi Düzenli Fırçalayın. ...
  3. Ağzınızı suyla çalkalayın.
BE

Diş silgisi ne işe yarar?

· Diş yüzeyinde oluşan lekeleri gidermeye yardımcı olur. · Sigara,kahve,çay ve yemek lekelerini temizlemede etkilidir,güvenlidir. · Özel sünger uçlardaki mikro fırçalar sayesinde derinlemesine temizlik sağlar, · İnce uç diş aralarını - kalın uç ise diş yüzeyini temizlemede kullanılır.