Sateen markası kimin?

İçindekiler:

  1. Sateen markası kimin?
  2. Sateen hangi illerde var?
  3. Fulla hangi şehirlerde var?
  4. Sateen kapıda ödeme var mı?
  5. Sateen marka mı?
  6. Fulla kaç şubesi var?
  7. Sateen nasıl bir marka?
  8. Sateen siparişi kaç günde gelir?
  9. Fulla ne zaman kapanıyor?
  10. Fulla nın sahibi kim?
  11. Fulla moda kaça kadar açık?

Sateen markası kimin?

Yıllar geçtikçe alışverişlerin internet aracılığıyla yapılması ve özellikle tekstil şirketlerinin de bu yöne eğilmesi Sateen'i ve Yönetim Kurulu Başkanı Doğan KURT'u da harekete geçirmiş. Mayıs 2012'de ikinci büyük atılımını yapan Sateen, e-ticaret sektörüne CEO'su Orkun KURT sayesinde Sateen.com olarak giriş yapmış.

Sateen hangi illerde var?

Kargom ne zaman ulaşır? Sateen.com'da sipariş teslim tarihi; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya ve çevre illerinde • * oranında 1-3 ** gün, diğer illerimiz için ise 4-6 ** gün olarak belirtilmiştir.

Fulla hangi şehirlerde var?

  • Adana Seyhan Mağazası KURUKÖPRÜ MAH. ...
  • Adıyaman Merkez Mağazası SIRATUT MAH. ...
  • Aksaray Merkez Mağazası HAMİDİYE MAH. ...
  • Ankara Keçiören Mağazası HASKÖY MAH.ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR BULVARI NO:1 440 0006.
  • Ankara Etimesgut Mağazası BAHÇEKAPI MAH. ...
  • Ankara Kızılay Mağazası ...
  • Ankara Mamak Mağazası ...
  • Ankara Online.
Daha fazla öğe...

Sateen kapıda ödeme var mı?

saten.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde Kapıda Nakit Ödeme seçeneğiniz mevcuttur. Ödeme sayfasında Kapıda Ödeme seçeneğini seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kapıda Ödeme işlemlerinde Kargo Tahsilat Komisyon Tutarı olan 9,99 TL alışveriş tutarınıza eklenmektedir.

Sateen marka mı?

Sateen, trendlere ve modaya uygun envaiçeşit ürünüyle kadın giyim sektöründe hizmet veren bir markadır. İstanbul, Hatay, Edirne'deki mağazaları aracılığıyla ve internet üzerinden online yolla alışveriş yapmanızı sağlayan marka, birbirinden farklı ortamlar için en ideal kıyafetlere ulaşmanızı kolaylaştırır.

Fulla kaç şubesi var?

Nasıl yardımcı olabiliriz ? MD FULLA 1998'de Musa Dengiz tarafından Ankara'da kurulmuş olup, bugün Türkiye genelinde 60 mağazalar zincirine ulaşmıştır.

Sateen nasıl bir marka?

Sateen, trendlere ve modaya uygun envaiçeşit ürünüyle kadın giyim sektöründe hizmet veren bir markadır. İstanbul, Hatay, Edirne'deki mağazaları aracılığıyla ve internet üzerinden online yolla alışveriş yapmanızı sağlayan marka, birbirinden farklı ortamlar için en ideal kıyafetlere ulaşmanızı kolaylaştırır.

Sateen siparişi kaç günde gelir?

Sateen.com'da sipariş teslim tarihi; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya ve çevre illerinde %95 * oranında 1-3 ** gün, diğer illerimiz için ise 4-6 ** gün olarak belirtilmiştir.

Fulla ne zaman kapanıyor?

MD Fulla Giyim Mağazası çalışma saatlerini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız....
MD Fulla Giyim Mağazası Çalışma Saatleri tablosu
Perşembe09:00-20:00
Cuma09:00-20:00
Cumartesi09:00-20:00
PazarKAPALI
3 satır daha

Fulla nın sahibi kim?

Sektörde kalitenin bir numaralı adresi olan Fulla Giyim'in Çorum Şubesi'nin Hışıroğlu Giyim Mağazası adı altında Cuma günü saat 13.30'da açılacağını belirten Mağaza Sahibi Murat Hışır, Fulla'nın “ucuzluk mağazası” olmadığının altını özellikle çizerek, “Markalı ve kaliteli ürünlerimizi sadece açılış günümüze özel ...

Fulla moda kaça kadar açık?

Tüm Fullamoda mağazaları, haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.