Doktorlar Ela estetikli mi?

İçindekiler:

  1. Doktorlar Ela estetikli mi?
  2. Yasemin Ergene ve izzet Özilhan nasıl tanıştı?
  3. Yasemin Özilhan burnu estetik mi?
  4. Yasemin Özilhan kaç kilo verdi?
  5. Izzet Özilhan kaç yaşında?
  6. Izzet Özilhan kaç dogumlu?

Doktorlar Ela estetikli mi?

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın estetiksiz hali şoke etti. Yasemin Özilhan, iş adamı İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğa ara verdi. Modacılığa soyunan Yasemin'in estetik yaptırdıktan sonra eski halinden eser kalmadı.

Yasemin Ergene ve izzet Özilhan nasıl tanıştı?

Televizyon izlerlerken babası diyor ki "Oğlum bak bu 'Doktorlar' dizisi bizim hastanede çekiliyor." İzzet bakıyor, beni görüyor. "Ben de bu kızı arıyordum" diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz.

Yasemin Özilhan burnu estetik mi?

Modacılığa soyunan Yasemin'in estetik yaptırdıktan sonra eski halinden eser kalmadı. İlk çıktığı dönemde incecik dudaklarıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan önce dudaklarına silikon yaptırdı daha sonra da burnunu düzeltirdi. Çok beğenilen Yasemin'in aslında estetik harikası olduğu eski fotoğraflarıyla anlaşıldı.

Yasemin Özilhan kaç kilo verdi?

Yasemin Özilhan, boyunu ve kilosunu soran bir takipçisine “En çok gelen soru” diyerek şu yanıtı verdi: “1.73 cm ve 51 kilo.” İki çocuk annesi sosyetik güzele “Hamileliğinizde kaç kilo almıştınız?” sorusu da yöneltildi.

Izzet Özilhan kaç yaşında?

40 yaşında (27 Ağustos 1981) İzzet Özilhan/Yaş

Izzet Özilhan kaç dogumlu?

İzzet Özilhan/Doğum tarihi