Shell V-Power farkı ne?

İçindekiler:

  1. Shell V-Power farkı ne?
  2. Opet motorin fiyatı ne kadar?
  3. Shell V-Power Nitro+ nedir?
  4. Shell V-Power aşağıdakilerden hangisini yaparak motorun %100 kapasiteye ulaşmasına yardımcı olur?
  5. Nitro power ne demek?
  6. 95 oktan ne demek?

Shell V-Power farkı ne?

Shell V-Power Kurşunsuz 95 oktanlı, kurşunsuz benzin benzinli araçlar için kullanılan yakıt türüdür. ... Shell V-Power Kurşunsuz üç kat daha fazla oranda içerdiği sürtünme azaltıcı ve temizleyici molekül ile motorunuzu korumaya yardımcı olmak için çığır açan DYNAFLEX formülasyonunu en yüksek oranda içerir.

Opet motorin fiyatı ne kadar?

Güncel Fiyatlar
İlçeKDVMotorin (Ultra ForceEurodiesel)
İlçeBEŞİKTAŞKDV(KDV'li)Motorin UltraForce7.3 TL/LT
İlçeBEYLİKDÜZÜKDV(KDV'li)Motorin UltraForce7.3 TL/LT
İlçeBEYOĞLUKDV(KDV'li)Motorin UltraForce7.3 TL/LT
İlçeBÜYÜKÇEKMECEKDV(KDV'li)Motorin UltraForce7.3 TL/LT
22 satır daha

Shell V-Power Nitro+ nedir?

En son teknoloji kullanarak üretilen Shell V-Power NITRO+ Diesel Shell'in şimdiye kadar ürettiği en iyi performans dizelidir. Motora anında etki etmek üzere geliştirilmiştir. Korozyonu önlemeye yardım eden paslanma önleyici bileşenler içerir.

Shell V-Power aşağıdakilerden hangisini yaparak motorun %100 kapasiteye ulaşmasına yardımcı olur?

En iyi temizleme performansımız için DYNAFLEX teknolojisiyle güçlendirilmiş Shell V-Power Diesel, motor performansının %100'e kadar geri kazanılmasına yardımcı olur.

Nitro power ne demek?

Shell V-Power Nitro+ Shell markasının performans ve verimlilik konusunda “en iyi yağımız” diyerek piyasaya sürdüğü dizel ve benzinli araçlar için üretilen katkılı yakıttır. ... Shell V-Power Nitro Ferrrari markası ile beraber geliştirimiştir. Ferrari markasının önerdiği tek yakıttır.

95 oktan ne demek?

Benzinin "oktan sayısı" ne kadar fazla ise o benzin o kadar zor tutuşur. ... Bu, o aracın 95 oktanlı benzin ile vuruntusuz çalışmaya başladığını ifade eder. O arabada 98 oktanlı benzin de kullanabilirsiniz ama motorun performansı 95 oktana göre daha düşük olacaktır.