PayPal hesabı nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. PayPal hesabı nasıl iptal edilir?
  2. Ukraynada PayPal var mı?
  3. Paycell hesabı nasıl kapatılır?
  4. Paypal para iadesi ne zaman gelir?
  5. PayPal hangi ülkelerde hizmet veriyor?
  6. PayPal Türkiyeye geri gelir mi?

PayPal hesabı nasıl iptal edilir?

Bunu yapmak için, cep telefonunuzdan PayPal uygulamasının ana ekranına erişin, öğeye dokunun Hikayeyi görün, tahsil edilecek ödemeyi bulun ve ardından önce İptal'e ve ardından Ödemeyi iptal et'e tıklayın.

Ukraynada PayPal var mı?

Şu anda Ukraynalılar sınırlı fırsatlar sunmuştur, yani, Sadece Paypal ile internette alışveriş yapmak (örneğin, ilgili ebay.com). ... Şu anda, Ukrayna doğrudan hesap Paypal.com nakit güncellemek ya da ulusal para birimi cinsinden hesap Paypal arkadaşına para göndermek için yeteneği yok.

Paycell hesabı nasıl kapatılır?

Paycell'in sunduğu ödeme kolaylığı ve diğer birçok hizmetten artık faydalanmak istemiyorsan 0850 622 60 60 Paycell Çağrı Merkezi aracılığıyla Paycell hesabını kapatabilirsin.

Paypal para iadesi ne zaman gelir?

Tahsil edilmeyen, iade edilen veya reddedilen bir ödeme bakiyenize ya da orijinal Ödeme Yönteminize iade edilir. Tahsil edilmeyen bir ödeme ödemeyi başlattığınız tarihten itibaren 30 Gün içinde size iade edilir.

PayPal hangi ülkelerde hizmet veriyor?

PayPal; Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yerel web siteleri bulundurarak, bu ülkelerde sorunsuz çalışır. PayPal ile Amerikan doları ve Japon yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapılabilir.

PayPal Türkiyeye geri gelir mi?

Türkiye'deki satıcılarımız, Türkiye'deki veya başka ülkelerdeki alıcılardan Türkiye'deki hesaplarına ödeme alamazlar. Ödeme işlemleri için PayPal ile bir anlaşmam var, ona ne olacak? Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.