Nesine EFT ne zaman hesaba geçer?

İçindekiler:

  1. Nesine EFT ne zaman hesaba geçer?
  2. Nesine iddaa hangi bankalarla anlaşmalı?
  3. Nesine com saat kaçta para yatırılır?
  4. Bilyonere hangi saatlerde para yatırılır?
  5. Misli kaç üyesi var?

Nesine EFT ne zaman hesaba geçer?

Eğer EFT iş günü içinde yapılmış ve transfer ücreti belirlenen saatten önce başlatılmışsa EFT aynı gün hesaba geçer. Eğer iş günü değilse, resmi tatilse ya da belirlenen saatin dışında yapılmışsa; eğer bir tarih belirtilmemişse EFT ilk iş günü hesaba düşer.

Nesine iddaa hangi bankalarla anlaşmalı?

Bu hizmetten yararlanabilmeniz için anlaşmalı bankalardan ( Akbank - Denizbank - Garanti BBVA - Finansbank - Halkbank - İş Bankası - Vakıfbank - Yapı Kredi - Ziraat - TEB - Şekerbank - Fibabanka) herhangi birindeki vadesiz TL mevduat hesabınıza ait IBAN bilgilerinizin Nesine.com'da “Banka Hesaplarım” bölümünde kayıtlı ...

Nesine com saat kaçta para yatırılır?

Nesine.com, kazancınızı haftanın 7 günü saat 24:00'a kadar turbo ödeme ile dakikalar içinde banka hesabınıza gönderir. Herhangi bir üst limit olmaksızın anlaşmalı bankalarımız aracılığıyla yapacağınız para çekme işlemleri haftanın 7 günü 09:00 – 24:00 saatleri arasında ödenmektedir.

Bilyonere hangi saatlerde para yatırılır?

Bilyoner hesabına anlaşmalı bankaların ödeme kanallarını kullanarak 7 gün 24 saat para transferi yapabilirsin.

Misli kaç üyesi var?

Misli.com'un 1,3 milyon üyesi ve bu sene gerçekleştirdiği ciro artışıyla sektörde 3'üncülük konumuna yükseldiğini söyleyen Misli.com Genel Müdür Yardımcısı Barış Akkiriş, “2019 yılında yaptığımız altyapı ve iletişim atağıyla kategorideki en hızlı büyüyen marka olduk” dedi.