Alanyaya uçak var mı?

İçindekiler:

  1. Alanyaya uçak var mı?
  2. Alanya Istanbul ucak kac dakika?
  3. Ankara Alanya uçak bileti ne kadar?
  4. Alanya istanbul arası kaç km?
  5. Ankara Alanya kaç km uçakla?
  6. Gazipaşa Antalya arası kaç saat otobüsle?
  7. İstanbul Alanya hangi yoldan gidilir?
  8. İstanbul Alanya araba ile kaç saat sürüyor?

Alanyaya uçak var mı?

Alanya'ya havayoluyla ulaşım ya Antalya Uluslararası Havalimanı'ndan ya da yeni açılan Gazipaşa Havalimanı'ndan yapılabilir. Gazipaşa Havalimanı ilçe merkezine yaklaşık 30 dakikalık mesafede küçük bir havalimanıdır. İstanbul ve Ankara'dan seferler yapılmaktadır. Aynı zamanda turist uçakları da bulunur.

Alanya Istanbul ucak kac dakika?

Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye - Alanya arasındaki uçuş mesafesi 567 km dir. 567 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 48 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Ankara Alanya uçak bileti ne kadar?

En Ucuz Ankara - Alanya Uçak Bileti Fiyatları
Ankara Alanya uçuş süresi ortalama 1 Saat 5 Dakika sürmektedir. En ucuz Ankara Alanya uçak bileti fiyatları 260,99 TL'den başlayan fiyatlarla Biletall.com'da!
Havayolu FirmasıBilet Fiyat
Anadolu Jet260,99 TL
Anadolu Jet290,99 TL
Anadolu Jet310,99 TL
6 satır daha

Alanya istanbul arası kaç km?

İstanbul - Alanya arası uzaklık kaç km? İstanbul - Alanya arası karayolu ile 859 km'dir.

Ankara Alanya kaç km uçakla?

ankara ile alanya Arası Uçakla 0 saat 32 dakika sürmektedir. ankara - alanya arasındaki uçuş mesafesi 385 km dir. 385 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 32 dakika zaman almaktadır.

Gazipaşa Antalya arası kaç saat otobüsle?

Gazipaşa - Antalya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 16 dakika sürmektedir. Gazipaşa - Antalya arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Güney Akdeniz Seyahat, Özkaymak, Ede Turizm, Isparta Petrol Turizm firmalarıdır.

İstanbul Alanya hangi yoldan gidilir?

İstanbul'dan Alanya'ya Ulaşım D560 karayolu üzerinden Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Antalya üzerinden Alanya'ya ulaşım sağlanabilir.

İstanbul Alanya araba ile kaç saat sürüyor?

İstanbul - Alanya arası otobüs yolculuğu ne kadar sürmektedir? İstanbul - Alanya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 14 saat 9 dakika sürmektedir.